15

?!?

преди 2 години

Със защитените свидетели нищо драматично няма да се случи. Със делата ще се случи, като свидетелите се откажат, променят или забравят някой факти. Делата ще паднат! И то е вече факт свидетелите си го знаят даже няма нужда да им казват какво следва?!?

14

1

преди 2 години

До Анонимен-13,а твоите любимци бойко и гешев от кои са,защото и двамата са комунисти.Сигурно знаеш,че врагове на комунистите,не приемаха ,в милиционерското училище "Симеоново"

13

1

преди 2 години

Какво драматично,ще се случи със свидетелите,като цели две години,никакъв свидетел не са охранявали,и много правилно е решението.

12

Анонимен

преди 2 години

''Няма да се случи нищо драматично със защитените свидетели'', докато не гръмнят някой или освободят дубаеца заради оттеглени показания.

11

Ванката

преди 2 години

Кви свидетели, кви 5 лева, след като никога не е имало и намек за разследване или обвинение към мафиотските структури!!! Само дребни дилърчета и *** се обвиняват, а и тях ги пускат.

10

Анонимен

преди 2 години

генезисът му е толкова шавлив, че досега няма един осъден политик и много свидетели бяха осветлени и с променени показания. Да е жив и здрав адв. без лиценз с комунистическо потекло Бойкикев, дано повече не го видим в парламента, че и Чалгаров се убеди, че не става за нищо

9

Койчо

преди 2 години

Не съм чул този който боко тиквата щеше да го прави на кайма да са го охранявали.Виж тиквата поне 20 гавази го пазят от мафиозката конкоренция

8

=

преди 2 години

Няма да е драматично, ще бъде трагично.Още следващата седмица ще ги подпукат.

7

наемник

преди 2 години

няма няма. в най добрия за тях случай , ше оттеглят показанията си . другия е ясен .

6

Анонимен

преди 2 години

Е това беше промяната на Мая, Хаджихомов, и другите борци срещу корупцията. Преместиха важните свидетели при изпълнителната власт, демек на черепа хората начело с Фигуранта и другите кукли като Рашков 19те имота и т.н.

5

ОФ-ето

преди 2 години

хаджигенчо до един месец ще размахва по студията списъка със защитените свидетели, НИЩО ДРАМАТИЧНО НЯМА да намалеят на половина, даже по-добре за министерството

4

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо беше толкова важно да го преместите това бюро.

3

Ken

преди 2 години

И от КЕВР като кажат, че новите цени на тока няма да ощетят потребителите, направо им вярвам.

2

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо драматично някой като Рашков да знае кои са защитени свидетели да речем срещу Черепа и да организира охраната им. Мдаааа.

1

Анонимен

преди 2 години

Нищо не се променя, само дето правораздавателната власт спира да е независима от законодателната. Който държи властта, държи и ключовите свидетели. Дюшеш.