20

Самоков

преди 2 години

Аз съм от Самоков и такова нещо няма! По скоро виждам как деца и старци бият кучетата с пръчки.

19

Алекс

преди 2 години

Къде са самоковските ловджии да си изпробват пушките?

18

Анонимен

преди 2 години

До тази дето се грижи за кучетата в квартала да и кажа, че така кучето приема квартала ти за негова територия и когато кучето види непознат човек то лае или напада. Лично съм виждал много такива ситуации.

17

Лойко

преди 2 години

Не трябва да има нито едно куче и котка в градската среда. Така е в нормалните цивилизовани държави.Криворазбрана обич към животните е у нас.Доашни любимци е нормално,но да се гледат в домовете и само разходка на кучета за естествени нужди.Хвърляне на храна по улиците е простотия,а не грижа за животните.

16

Бунгур

преди 2 години

Ето,това е ,що за КУЛТУРА имаме в България. Ходенето на кино и театър е отношение към Изкуствата,а не е Култура. Средата в която живеем и отношенията между нас са истинската Култура на една нация.Непрекъснато ми заблуждават,че Изкуставата са Култура,ама не е така.

15

До totenkopf

преди 2 години

А ти още по-тъпия и арогантен гражданин - не се прави на много отворен, че току виж и тебе те стигнало нещо.Животът забавя, но не прощава - особено на отворковците като тебе.

14

Анонимен

преди 2 години

Ми саморганизирайте се и отвърнете на кучетата. Друго спасение за съжаление няма.Помийна яма е това, а не държава.Докато пожарникаря и чалгаря си ги мерят, народа измира от глад, бедност, болести, ромейте плячкосват, а кучетата ги хапят.И те така

13

Анонимен

преди 2 години

На запад ги евтаназират ,но някакви кукумеи по заповед на тия същите западняци ни карат само да ги кастрираме и пускаме на свобода ! Правете си изводите какви "приятели" имаме в ЕС !

12

Анонимен

преди 2 години

В заглавието липсва думата "нарочно" след края на заглавието ! И тогава текста под него щеше да е излишен .Щото има ли кучета - има парички за НПО-та и обратното .

11

Totenkopf

преди 2 години

Хахахахах, тъпите селяни са толкова мързеливи, че живи ще ги изядат, *** народ

10

До 8

преди 2 години

Че ти и това като не си виждал, какво изобщо си видял, че даваш мнение. Чети само какво пишат по-умните.

9

АнонимеН

преди 2 години

ВСЯКА ОБЩИНА ТРЯБВА ДА ИМА ФИРМА КУЧКАРНИК КОЯТО ДА Я ОБСЛУЖВА! И ТОВА ВСИЧКОТО СЕ ПЛАЩА ОТ ЕС ГЛЕДАНЕТО ИМ! ТЪЙ, ЧЕ ПРОБЛЕМА Е В ОБЩИНАТА

8

Анонимен

преди 2 години

По-агресивни от хората няма. И ние си имаме кучета в квртала и си се грижим за тях.

7

Асан

преди 2 години

Куче с дом не съм виждал :)))

6

Teo

преди 2 години

Кастрация ... мен не ме е страх, че ще ме на...е, а че ще ме ухапе. А това, че им се свалял тестостернона и ставали по-кротки ... мижи да те лажем - в глутница не е така. Нищо, самоковчани! Чакайте да прегризат гърлото на някое дете, тогава общината ще си мръдне пръста! До тогава си трайте! Има много лесен начин за справяне със ситуацията - за доказано нахапан от улично куче - 10 000 лева обезщетение от общината. При първия случай всички *** ще изчезнат!

5

.

преди 2 години

М'аам, вземи си пищов!

4

Анонимен

преди 2 години

А оставете на мира кучетата. Хората са агресивни, не кучетата.

3

Влади

преди 2 години

За бит или убит човек - нищо, а за бито куче - затвор. Тук е така. И е така заради извратеното съзнание на креслива групичка платени пропагандатори на правата на кучетата, на хейовете, на изратеностите НАД истинските човешки права и ценности. Животни покрай хората се отглеждат, когато има полза от тях, за храна и/или облекло. Или за охрана - кучета и котки. Може и за радост на сърцето. Но бездомни, те стават вредни за ЧОВЕШКОТО общество!

2

Анонимен

преди 2 години

В крайна сметка, резултатът от бездействието или почти безполезното действие (кастрация) на отоговорните институции ще доведе до там, че хората ще вземат нещата в свои ръце и ще се стигне до всякакви форми на съдизъм. Това пък ще доведе до нови сблъсаци между обичащи и необичащи кучетата.... Здравият разум е един, човешкото здраве и живот трябва да са на първо място. Няма нормална държава, в която да се притесняваш и съобразяваш дали с поведението си ще провукираш агресия от куче. Това е падение

1

Анонимен

преди 2 години

Нарочни ги пускат.тва са обучени кучета агресивни и неги хранати те почват да се събират на глутници.вчера в студентски град едно направо тръгна към мен да ме захапва за крачола.добре че видях в последния момент.кучетата не са виновни виновни са агресивните им стопани.