27

Анонимен

преди 2 години

що изтрихте списъка с безплатните лекарства?Има го в съседната статия по темата.И оттам ли ще го изтриете

26

Анонимен

преди 2 години

Добре организирани, тези медицински центрове действително могат да разтоварят доболничната помощ. Но личните лекари се чувстват пренебрегнати. След тази "телефонна любов" с тях от началото на епидемията, най-малко личните лекари може да имат някакви претенции - да се цупят колкото искат. Спецификата на епидемията изисква "специализиран съд и прокуратура". Други медицински "величия" от болничната помощ иска изваждане на "сивият сектор" от боледуващи на светло с адекватни лекарства.

25

до 27

преди 2 години

Щом я карат скрито, значи не се нуждаят от доктор.Ти представяш ли си, да вземаш-даваш и да продължаваш да боледуваш на тъмно.Дори и да има боледуващи на тъмно, това са хора, които така или иначе би следвало да бъдат на домашно лечение, понеже не развиват тежка симптоматика. Ужасяващ е факта, че хората вече се приемат в болница не на база изявена симптоматика, а на база положителен или отрицателен тест, който всъщност нищо не доказва. Достатъчно примери има за фалшиво положителни такива.

24

Анонимен

преди 2 години

Имаше становища и дори упреци от експерти, че много хора карат инфекцията скрито без въобще да се обръщат към лекар. Сравнително евтиният бърз тест, примамливостта на безплатните лекарства и привидната експедитивност на тези центрове имат за цел да извадят "сивата икономика" на светло. Боледуващите на тъмно отдавна вбесяваше някои медицински и математически "величия". Може да има и други цели.

23

Мечо Кух

преди 2 години

допуснал съм техническа грешка на клавиатурата в мой пост 13.20% да се четат като 2%.

22

до Българин

преди 2 години

Съвсем внимателно чета.Цитирам какво си написал:"Вярно, в лабораторни условия е доказано че убива коронавируси,но в такива количества, които могат да убият пациента!!!"

21

Анонимен

преди 2 години

Разгледах списъкаВключва 3 антибиотика, сироп за кашлица,, 2 антикоуголанта ,3 кортикостероидни лекарства против астма, и 1 антитромбоцитно .

20

българин

преди 2 години

До: номер 22 Ти май не четеш внимателно? Там е работата - нищо не са доказали! С Ивермектин няма да можеш да се излекуваш! Има и такава ваксина срещу рак на фирмата Geron Corporation от САЩ. В трета фаза на клинични изпитания, също като Пфайзер, но прекратиха изпитанията. Защото въпреки че убива ракови клетки, не доказаха че може да лекува рак.

19

българин

преди 2 години

До: номер 21 УЖАС!!! После, защо хората се лекуват сами! Да лекуваш коронавирусна инфекция с Левофлоксацин е все едно да лекуваш косопад с отвара от мента, глог и валериан! Върхът на безумието!

18

до Българин

преди 2 години

Дозата превръща дадена субстанция в лекарство или отрова.Щом са доказали, че повлиява на коронавирусите, въпрос на практика е да се уточни лечебната доза.Вирусите са ***, пък било то и строго вътреклетъчни.

17

Анонимен

преди 2 години

Ама верно ли са включили антибиотици за лечение на коронавирусна инфекция??? Ми да пробват с тамян и светена вода - гарантирано ще имат по-голям успех!!! Ама то вярно тези продукти не се покриват от НЗОК а се предлагат от Светия Синод.

16

българин

преди 2 години

До: номер 18 (Лекар) Качествен ивермектин казваш? Няма качествен/некачествен. Ивермектинът е антипаразитно лекарство. Вярно, в лабораторни условия е доказано че убива коронавируси, но в такива количества, които могат да убият пациента!!! Пробвай с нещо друго...

15

Лекар

преди 2 години

До до ЛекарДа,аз се лекувах с него както и всички мои близки,познати и пациенти.Може да се прилага и профилактично.Няма никакви странични ефекти!!!Качественият Ивермектин се произвежда в лаборатория която е към антека "Ерудита".Капсулите са две.Ако си болен приемеш два ппъти през 12 ч,ако е за профилактика-през 72 ч.Но часовете трябва да се спазват точно!!!Ивермектина блокира проникването на спайк-протеина в клетката!!!

14

до Лекар

преди 2 години

Сигурно е така.Предполагам, че може и да сте прав, особено ако имате емпирия с прилагането му.Но след като прегледах списъка с безплатните, не го срещнах между тях.Както и предположих ,предимно антибиотици са включени в него.Демек пак ще точим НЗОК под благовиден предлог.

13

Лекар

преди 2 години

До Мечо КухИма лекарство-Ивермектин.Действа безотказно и е разрешеноза употреба.Но нямат сметка от него,не се изкарват пари!!!

12

Анонимен

преди 2 години

2 години го чакам вече този Ковид и все не се заразявам. Или е бил много лек и не съм го усетил, кога съм го преболедувал, или изобщо не е толкова разпространена заразата, колкото я изкарват.

11

антиваксър

преди 2 години

До 111 11 Аз не лекувам. Няма как да е, заради мен :) Стига сте си търсили с кого да си избършете ръцете, от които капе кръв! Поне от кумова срама се заинтересувайте от израелското лекарство. Все пак разправяте, че ви е грижа за хората.

10

Мечо Кух

преди 2 години

До 10. Ква пандемия, сладък.Досега за година и половина супер страшния вирус е покосил, по-малко то промил(0.06%) от световната популация.За сравнение предишната пандемия която визираш тази наречена Испански грип е отнесла къмто 20% от популацията.Та в тази връзка, май ти си жертва на някаква конспирация.

9

антиваксър

преди 2 години

До 111 10 Лечение има, но за не зомбирани тролеи.

8

111

преди 2 години

До антиваксърЕто заради какви глупости е високата смъртност. Големи разбирачи!