18

До на.пърдятел

преди 2 години

Тия заучени лафчета на Бузлуджа. Разбра ли красньй мусор.

17

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 2 години

ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЗА 500 ЛЕВА СЕ КУПУВА ВСЯКА ТЕЛК В БЪЛГАРИЯ ! ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ, ЧЕ ПОЛОВИНАТА МИНАЛИ ПРЕЗ ТЕЛК СА МОШЕНИЦИ И НАГЛЕЦИ ! А ЛЕКАРИТЕ - АНГЕЛИ НЕБЕСНИ ? ! ? !

16

Анонимен

преди 2 години

Всичко може да се оправи, но няма работеща съдебна система. От там тръгва всичко. Гешефта нишо не направи, само много говори. Един политик няма в затвора, един.

15

До 1?

преди 2 години

Как 5 години? Това е лекар злоупотребява с позицията си да лекува хора и източва държави пари. Това е убиец. 50 години на този шл.юходриум и конфискувани на имуществото му в полза на нуждаещите се болни без осигуряване. Такива като изг. ният в затвора друг няма и да посмее. Давам пример за трафик на дрога в Гърция 15(години минимум) плюс заслуги. Измама на имущество като крадени коли 10 години.

14

Наблюдател

преди 2 години

Браво на Рашков и Кацаров. Демагогията и политическият ПР са били доста лустросани, щом са ни хвърляли прах в очите колко много са направили ГЕРП за държавата.

13

Pi Ar Sevi Boiko

преди 2 години

Ето на тези хубавци ще вдигат пенсиите с 120 кинта. Има цели ромски села, които са с инвалидни пенсии от деца. Трябвя всички телкове да се яеят на ново пред международни комисии за да се изчисти държавата от ***, а докторите, които са им дали телкове в пандвлата

12

Анонимен

преди 2 години

Е това с фалшивите телкове се знае от доста години.Ама сега да се установи всички ,който са с фалшиви ТЕЛК решения.

11

IQ 2.28

преди 2 години

До Анонимен 8 не, истински са. просто критериите за телк са писани 1/гьотере. "слепите и тежкоболните" индианци са малък процент. правилният въпрос в случая е : що ги нема имената на докторите, а ако некой неукян от долно нагорнище откраде 2 подкови луканка, му дават и точен адрес и егн

10

Терор в Перник

преди 2 години

Някакъв Дончо(бивш антитероризъм) 58 години е крал масиви секретни досиета от ДАНС, масово се гаври с Перничани чрез изнудване! Подкупи е съда за да го оправдаят!

9

Ха така

преди 2 години

хем пенсийката ше върви ,хем бачкат и в сивия сектор.

8

Анонимен

преди 2 години

То 90% от телковете са фалшиви, те схема били разбили

7

Анонимен123

преди 2 години

Как само в София бе,, ами то в цялата страна има такива индивиди с фалшиви телко-ве, и затова реално няма пари за тези, който наистина имат нужда... Проверете около Разградска област какво става, и най-вече у АЛО-АЛО селото Ясеновец,, там всички са с ТЕЛК-ве, от малки до възрастни. Точат пари от държавата, а в същото време какви палати-къщи имат.

6

Анонимен

преди 2 години

лекарите в бг са това, само пари от пътеки и пандемии да има, и винаги ще твърдят, че вълната не е минала

5

Терористична Държава

преди 2 години

Вярно ли ДАНС се ръководи от Пернишката Мафия, пускат масово електронно следене за да се гаврят с гражданите!?

4

ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРОРИЗЪМ

преди 2 години

Пернишки мафиоти управляват Прокуратурата на Гешев,МВР масово пускат ЕЛЕКТРОННО СЛЕДЕНЕ, пращат биячи, гаврят се с хора!Перник мест.Ралица 5,мафиотите са Юлиян Георгиев, Дончо, полицаи....

3

Анонимен

преди 2 години

Всички искат шкафчинца пращящи от евраци и кюлчаци като на бай чекмеджан, старият строящ и градящ сикаджия.

2

Анонимен

преди 2 години

ТЕЛК се произнасят по документи, не може да си изфабрикуват. Кой им ги прави?

1

Анонимен

преди 2 години

За 1000лв и Телк, ето това са продажници. Може ли да вкарате най-после някой в затвора? Време е.Време ееееее. Затвор, 5г за точене на държавни пари и престъпления срещу народа