12

Анонимен

преди 2 години

А зряло, какво значи, бре мисир ? 500k ли?

11

Време за промяна

преди 2 години

Какво ще бъде различно в състава на следващият парламент? Сигурното е, че пак никоя партия няма да има самостоятелно мнозинство. Когато на Слави и сценаристите му им стане ясно, че без коалиционно споразумение няма да може да се направи прави правителство, тогава ще спрем със серията от избори. ИТН дължат отговори на избирателите какво мислят да правят. А Кирил Петков и Асен Василев показаха че могат. Ако се включат в политиката ще има хора, които да ги подкрепят.

10

Анонимен

преди 2 години

Два пъти гласувах за ИТН. Никога повече няма да направя тази грешка. Ще гласувам само за президента Радев.

9

Анонимен

преди 2 години

И този е от люпилото на Татян Дончев. Върти, суче, по гръб не пада. Той колко ще извади да рззцепи ИТН?

8

Анонимен

преди 2 години

Тоз пък мечтае за кабинет с Общата на Черепа,Пинокио,о.з.Атанасов и на Слави.Стари мечти за общ кабинет,провалил се.Абсолютно вредно.Потрес!Сега пък с двамата мошеници че да става гювеч от марионетки на олигарси и кримиелементи.Тока поскъпвал в световен план казва,ноо БГ на първо място,защото играчите така са свикнали да ни доят и е време прокуратурата да се сезира за цените,че служебните няма да си мръднат пръста.А и за Спецов много,много се забави.

7

Анонимен

преди 2 години

Партия на Божков дава акъл,а бе за вас американски санкции няма ли?Кои депутати са финансирани от фирми от обкръжението на Божков,от" промяната" в полза на олигарсите.Видяхме за какво влязохте ,да осветите защитените свидетели в наказателното производство за които отговаря гл.прокурор.Той носи отгорност за тях според закона с подписано споразумение,а оттук нататък ще носи отговорност Янаки и подобни *** от политически кабинет,без да имат връзка с нак.производство.Това е абсурдно и незаконно.

6

Анонимен

преди 2 години

Така е. Зависи колко ти плащат. Ако спрат да му плащат от утре, ще се окаже дълбока зрялост. Мечката скача според тоягата.

5

Асан

преди 2 години

Дълбока незрялост значи зелени кратуни :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Самият факт, че ГЕРБ-ДПС са в кръгова отбрана, доказва че "протестните" партии, всъщност свършиха това, което трябваше.

3

Анонимен

преди 2 години

А Хаджигенчо що не ва ще вече ? Каза че вече няма да дойде . Да не сте настъпили котето по опашката ? Кажете де . То телевизията е цирк . Баш тва е интересното . За кво се скарахте ??? Да не сте изрязали нещо ?

2

Анонимен

преди 2 години

Тия недоразумения сипеха обиди само към ГЕРБ преди изборите, след изборите сипят обиди само към ИТН. Тръгнаха да свалят ГЕРБ, но сега съвсем са забравили за тях. На следващите избори пак за тях гласувайте.

1

Много е важно

преди 2 години

В новата формация да няма политически номади и стари муцуни.