19

Анонимен

преди 2 години

Мутрите и те опитаха да купят ИТН с по 500k...

18

Време за промяна

преди 2 години

Не трябва да ги приказва такива Иван Иванов. С такива приказки вреди на БСП, а на ГЕРБ помага.

17

Анонимен

преди 2 години

До Алекс Дано не се окаже, че тоя продукт е бомба със закъснител...

16

Анонимен

преди 2 години

И комунистите като чорбарите.Вечно някой ги

15

Алекс

преди 2 години

Няма какво да купят.БСП е продукт без стойност.

14

Ретросексуален

преди 2 години

Екогласните, които съдействат за повишение цените на енергията, както веганите и другите с обратна резба не са любимци на българския избирател. Да вървят там от където са излязли.

13

Анонимен

преди 2 години

Обаче голяма реклама по медиите и социалните мрежи... Вероятно сами си я финансират с откраднатото за 4 месеца, докато "управляваха"...

12

Анонимен

преди 2 години

Когато едно нещо е заченато с измама-рано или късно ще се срути с гръм и трясък.

11

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че ще ви лъжат. Те са изпечени лъжци. Но какво се учудвате като през 2017г. Слави Трифонов на столче пред МС каза: "АЗ НЯМАМ ПОЛИТИЧЕСКИ АМБИЦИИ. АЗ НЯМАМ ПОЛИТИЧЕСКИ АМБИЦИИ. КОЛКО ПЪТИ ДА ПОВТАРЯМ? НАИСТИНА ЩЕ СИ ГО ТАТУИРАМ". Кирчо и Кокорчо също излъгаха. То се виждаше от Космоса. Кирчо дори излъга, че е подал документи за отказ от гражданство на 21 април 2021г.Забрави да заличи номера и справка в онлайн платформата на Канада показа, че е подал зоявление за отказ на 19 август 21г

10

Анонимен

преди 2 години

Нямат право да направят партия в този срок до 14 ноември и затова търсят да си купят... някоя готова. Ха-ха-ха. Големи мoшеници...

9

НДСВ Лайт

преди 2 години

Бойко беше натикал старите *** в миша дупка! Е влязоха през задния вход на парламента чрез 1500 схеми и интригите почнаха. Моментално се изпокараха всички партии! БСП че и ДПС издигнаха Президента, а той милия им заби нож гърба, че и по-надолу! Докара спуснати от задкулисието и Прокопиев доста некадърни парашутисти, но какво може да се очаква от човек зарязал семейство, заради любовница, морал, доверие, едва ли, то се вижда колко е честен и коректен. Лъжат ни мега яко всеки ден! Мое мнение!

8

Тралала

преди 2 години

Красавица от министерството на Денков е водила преговорите с Екогласност за проекта на Петков и Василев

7

mazen

преди 2 години

Опа...БСП, дето се кълнеше, че ще ги вземе за министри, сега плюе.Много долно. По този начин ще изпаднете от парламента, което ще е за добро всъщност.

6

Анонимен

преди 2 години

Чорапът, затова ги е махнал...

5

Анонимен

преди 2 години

Ми аз кат ви разправят за този Киро че е съдил работодателя си за дето го уволнил за слаби резултати което на практика е край на кариерата му . Тогава се запитах - Този щом не е за кариера у властта защо е там ? Логичен въпрос ви зададох ама не мислите . Не щете и за тва взе да ва мързи . Явно този скъп харвърдски кетап само в политическия бизнес може да се избие ;) Асенчо пък е мошеник . Световно известен при това. Старт тъпов джакпотиер от плевналиевите глупости .

4

Ядосан

преди 2 години

Нищо подобно не са казвали. Казваха, че докато са министри работата им е на първо място. Да,но сега не са министри, защо да не направят партия? Освен това по голямата част от българите ги подкрепят. Така че не си измисляйте. Кажете си, че ви е страх.

3

Прокурор от ВКП

преди 2 години

Спокойно, скалъпваме някакви обвинения срещу Кирил Петков, понеже имаме нареждане отгоре. Скоро ще го тикнем в пандиза.

2

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха. И комунистите ги разобличиха, че са мoшеници...

1

ъъъ

преди 2 години

Екогласност...в БСП !?! Това са някви пуми'ари.