21

Анонимен

преди 2 години

До 28Всъщност ти искаш вече да забранят плановите операции. По- добре твоят познат да се беше ваксинирал . Не ме интересува вълнението на твойте познати,антиваксъри

20

Анонимен

преди 2 години

Ами срамота е да отива да работи в хранителната промишленост , ако има дори съмнение за инфекция.

19

пияница мистик

преди 2 години

Тия бързите тестове са чист ташакларъ. Трябва си PCR тест, ама той понеже е по-скъп и нашия е решил да мине по тънката лайсна :))))

18

Анонимен

преди 2 години

Тестовете нямат 100% достоверност. Много могат да бъдат фалшиво отрицателни , ако не е взета пробата добре. И десет теста да е правил, щом един е излязъл позитивен / вирус е открит,/ трябва да стои в карантина.

17

Анонимен

преди 2 години

След като има неваксиниран персонал в болницата , всички пациенти са в риск. Освен това неваксиниран пациент е също заплаха за другите пациенти. Преди постъпване всеки трябва да бъде тестван и ако е положителен да бъде изолиран. А в другите (нормални )държави изискват 100% ваксинация на здравните работници.

16

Ямболски цървул

преди 2 години

Тестовете са изключително чувствителни.И най-здравият може да го изкарат болен.За това не се тествайте.Не ставайте спонсори на бялата мафия!

15

Б.Г.

преди 2 години

Кви 100лв. Бре Асане, антигенен бър тест за домашна употреба... 10-20лв. Трябва да е. Това е чисто недоразумение. След първи положителен антигенен се прави само ПЦР, не пак бърз антигенен. Май е написано в наредбата им на тия ***.

14

Асан

преди 2 години

Луд ли е да плаща на 2 лабаратории по 100 лв. :))

13

Хе Хе

преди 2 години

Всичко изглежда е пълно менте. Тука има тука нема на мафия деряща кожи.

12

Еми

преди 2 години

Има няколко варианта на тази ситуация.Първият вариант е грешно положителен тест. Даже е странно, че няма много такива случаи.Вторият вариант е неправилно взет втори тест. Да, в някои лаборатории само ти почесват носа, взимат ти 30-те лева и всички са "негативни". Това не значи, че човека не носи вируса.Естествено какъв е случая може да се разбере само с PCR тест, който е то-точен. Ако човек без симптовми има положителн тест по-добре теста да се повтори (или PCR).

11

Анонимен

преди 2 години

да отиде при Киро Брейка той ще му хвърли стотинка и ще излезе точен резултат той показа как се прави теста

10

до 15

преди 2 години

Има правила- чифутскииии, значи няма правила!

9

До 11

преди 2 години

Тъпия май си ти.Има правила и закони .Трябва да се спазват.Няма значение харесват или нехаресват. Нямали правила е хаос.

8

Прост Тупан

преди 2 години

Сега от единичен случай ще си направя генерален извод. Тия всички ни лъжат яко.

7

Анонимен

преди 2 години

Шараните, дето се тестват за фалшив вирус трябва да подлежат на безсрочна карантина, докато им дойде акъл в главата.

6

Анонимен

преди 2 години

Положителен тест, отрицателен тест, с две думи фалшив тест.

5

Анонимен

преди 2 години

Много от случаите са така. Здрави хора с фалшив положителен тест. После системата си ги отчита като "случаи", а хипохондриците от тестваните бързат да постъпят в болница за да ги уморят с агресивните си "методи на лечение"

4

гл. инспектор Кунчо

преди 2 години

аз смятам че трябва да се ваксинира и ще спи като къпан

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ОЩЕ ЕДНА ЛУДА КАЛИНКА

2

Анонимен

преди 2 години

Кое му е абсурда . Имаш положителен , карантина 14 дена. той нека да си прави и 100 теста те може да са като черно червено.Аман от недоволни и мрънкащи все едно само на тях се случва.