37

Анонимен

преди 2 години

Ми човека си е направил сметка вместо болнични и карантини по изгодно му излиза да почерпи ваксинираните .Браво за пример.

36

Анонимен

преди 2 години

43 - всичко е ясно и аз като неваксинирам също подкрепям, но от друга страна като няма да използваме здравните услуги няма да плащаме и здравни осигуровки, нали така? За мен няма проблем да се лекувам частно след всичките спестени пари от данъци, хахах.

35

Анонимен

преди 2 години

Браво, за 100 лв. се продайте... Овце.

34

Анонимен

преди 2 години

Да има закон за антиваксите щом не искат ваксина, да не ползват болници и да се лекуват сами. Обществото няма ангажимент към противообществени елементи, които по естество се равняват с ромеите. Нещо неясно?

33

Анонимен

преди 2 години

Ваксината спасява животи и спестява много грешни пари от бюджета дадени за антивакси, които така или иначе ще умрат. Бъдете умни, ваксинирайте се. А който не иска, ше има и сопа.

32

Анонимен

преди 2 години

Всички антивакси в интензивното. Чистачи и бърсачи.

31

Асан

преди 2 години

За изборити да дава по 100 евро да гласувами :)))

30

до 35

преди 2 години

Оооо, има и тояга. И то каква. Имало е и такива периоди когато самозабравили са се "бизнесмени" са яли и тоягата. И моркова ама са го поемали от обратната страна. Че и от Англия е тръгнало това движение.

29

Stoyanov

преди 2 години

Да пускат всички неваксинирани в отпуск и да си затварят глупавата фирма, нма кой да им работи на такива. Утре шефа може да реши да се ходи и без *** на работа и какво ? ще тръгнете без *** ли?

28

Stoyanov

преди 2 години

До Бay # Не светнаха се че може да се въведе мярка наложителен отпуск за неваксинирани, и сега се мъчат с тия 100 лева да излязат от графа пускай ги в отпуск. Обаче и така няма да стане защото хората за 100 лева няма се продадат, и накрая задълбителната ваксина ще отпадне , защото няма как 20% боднати и 30 % печелещи да разпространяват тая шитня ДА се опълчите на останалите 70-80 %. Загря ли бе папаг.ал?

27

Хм

преди 2 години

А защо не пишете откъде идва финансирането за да се раздават такива бонуси. Както всички знаем, българският работодател е всичко друго, но не и щедър. Алчността цари навсякъде в страната.

26

Чакайте сега

преди 2 години

Мина година и половина от началото на ваксините. "Безплатни". За да не се ваксинира някой очевидно е имал причини. Дали недоверие, дали религиозни, дали здравословни - бе човека си е имал съображения. И в един момент, след 10 години работа в тази фирма раздават едни пари на колегите ти, а на теб НЕ ?!?! Ама извинявайте, това си е унизително. Аре без мен! Утре знам ли за 150 лева каква гавра ще ми предложат?! Впрочем, коя е фирмата?

25

Анонимен

преди 2 години

100 лв. срещу личния ти избор. Има ли зомбита, които са съгласни да нямат право на избор, свързан със собствения им живот и здраве и да бъдат марионетки? Дори животните имат собствено мнение. И се дърпат най - много преди да ги заколят.

24

Darth shadow

преди 2 години

да си продадеш Здравето и Живота, които реално нямат цена????

23

Ямболски цървул

преди 2 години

Дано фалира тази фирма

22

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийските фирми си перат парите

21

Анонимен

преди 2 години

В нашата фирма ни преведоха по 200 лв бонус за ваксиниран работник или служител.

20

кофти

преди 2 години

След 2 месеца ще дават по 500лв да се ваксинираш, и тия дето са се ваксинирали за по 100лв ще си ядят ушите от яд.

19

Мъдуран

преди 2 години

Сливия е тъпо парче

18

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Ще дам по 1000лв да се ваксинират баце,корни и славуца, а пък ако го направят ще се боцна сам - безплатно.