18

ББ

преди 2 години

До Анонимени гроб няма електорат,олигарси карат под строй работещи при тях да гласуват...армия от администрация...над 700 хиляди са...гласуват от страх да не загубят...службите,етноси на които плащате по 50 лв....сметката я блаща българският бизнес...почтенният...хората създаващи блага ...плащащите данъци...ограбените пенсионери...това създаде...обслужващата доган и пеевски...гроб!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Сащ са ненадеждни партньори, само електоратът на герб още не го проумяват. Добре че Русия е въоръжена до зъби.

16

ШОПА

преди 2 години

като я слушам тая посръпчена усра как кълчи българския си език ми иде да му тегля една майна

15

заев,

преди 2 години

ти си Пaцyл. Ручай жабета, те шиптарите ще ви интегрират по-успешно във велика албания.

14

ББ

преди 2 години

вече 35 години карам Форд...никога не ме предаде или изостави!страхотен приятел и партньор...като САЩ!Време е за ново Начало...с искренни и почтенни партньори...за да оцелее Света ни,да дадем шанс на ...децата си!...дължим им го!...да изнесем и тази битка...заслужава си!

13

ББ

преди 2 години

а заека е ...руско-сърбоманско конче...мебел...която опитват да вкарат...в Президентският на САЩ!...и ес са съучастници...позор!

12

ББ

преди 2 години

и е време Световни...Съединени ...Щати,състоящи се стремящи се към Свободата и Справедливостта...Просперитета и добруването на всеки индивид...няма ляво и дясно...черно и бяло...религии...ново образование...налагане на справедливи ценности...строги регулатори...докато пораснем съзнателно...морално...строг съд за престъпниците...Свободата е отговорност...към другият...не е геноцид към слабият,Бог да пази САЩ!

11

ББ

преди 2 години

днес САЩ,Великобритания и Австралия...Свободният Свят зададе нова посока...ес...се семоубиха...обслужвайки путин и китай..финансиращи мафиоти диктатори в източна......Г-н Байдън...приемете Народа ни като съюзник и член на новият алианс!Съдбата обича Смелите...

10

ББ

преди 2 години

оказа се,че "ценностите" в които повярва Народа ни...не съществуват...Свобода,Справедливос,Солидарност...ес политическата ги изпразни от съдържание...не е справедливо да ограбваш Историята и Писменноста ми...Езика ми,не е "солидарност" да палиш Националният ми флаг!...солидарно ви помагахме всячески...с оръжия...с храни...с горива...вие ни наричате...фашисти...България единстгвена спаси еврейте си бре...факти...ама вие по руско-сърбомански...ес докато България е член...тя няма да е за дълго...

9

Че

преди 2 години

Викам да ги натиснат пак косоварите, а ние тука през оградата ще им фъргаме консерви боб и лютеница.

8

Анонимен

преди 2 години

Кое е европейска ценност? Да наричаш българите фашисти, може би? Щото тая ценност я изповядват.

7

Алекс

преди 2 години

Трябва да се следва гръцката рецепта:никакви отстъпки докато не осъзнае,че пътя до ЕС минава през София.

6

Щ.Младши

преди 2 години

Възможен ли е диалогът между Българин и дърво? Аз мисля че не е- унизително е за Българина!

5

Анонимен

преди 2 години

Ще подкрепим Северна Македония с едно вето

4

BOLGAR

преди 2 години

На преброяването в Македония, ако се състои де, България трябва да заяви официално от трибуната на ЕС, че ако не се видят поне 100 хиляди българи, ще анулира паспортите, които е дала на македонски граждани, защото въпреки заявения си произход, явно не се чувстват българи. Тогава ще видите как ще им кацнат едни 200 хиляди българи от Луната, че може и повече! Да ги видим как ще се обясняват макетата в унията, как за 20 години от 2000 българите в Македония станали 200 000, пък македонците намалели!

3

Анонимен

преди 2 години

Странно, че го казваш, сякаш се опитваш да внушиш, че северномакедонците са отделен народ. Каракачанов много добре ги формулира - така наречения народ, с баби и дядовци българи и сърби. Преди допреди 70 години е нямало държава с името на географска област Македония в названието и. Допреди 30 години същшо е нямало. Причината да има държава, включваща тази географска област, която хилядолетия е принадлежала на България и Гърция е именно България. Защото вярвахме, че ще видим приятели, а не врагове

2

Лидери

преди 2 години

На две измислени държави...

1

Анонимен

преди 2 години

Не искате Бг паспорти ,нали ???:))))))