121

ББ

преди 2 години

от 30 години Народа ни не е имал Президент като г-н Радев...никога не ми даде повод да се срамувам...или страхувам...Лидер...почтен и смел човек и Българин...изкачил Шипка с Народа ни...почел саможертвата на загиналите ни герой...за да ни има......Моят Президент,Президента на България!!!плюйте руски *** и мафиоти!!!Бог да пази САЩ и България!!!

120

ББ

преди 2 години

До ЗА ЯДРЕНИТЕ БЛОКОВЕ.хаха САЩ...гражданите ходят на космически екскурзии ...БРЕ...страхотна българска дума,вие руските ***,имат армия с бюджет от десетки милиони на всякъде по-Света,плашите Българите с ракетите си от време СССР...няма да могат да излетят бъдете уверени...играете опасни игри...жертвате Народите си въвличайки ги във битка която нямат шанс да спечелят!!!Бог да пази САЩ!!!...имаме нов Военен Блок...Честито на Свободният Свят...обратното броене започна...ЕС..и Нато!

119

Тоя Пък

преди 2 години

Нищо не е чул и видал Същият Нищоправец като зеуения чураб.

118

АЗ ПЪК ЧУХ...

преди 2 години

ЧЕ БСП СА БЕСНИ НА РУМЕН РАДЕВ, ДЕТО ГИ РАЗЦЕПИ..........ЩЕ ИМА ДРАМА......

117

ЗА ЯДРЕНИТЕ БЛОКОВЕ.

преди 2 години

ДЕ Е УНГАРИЯ...... ДЕ Е БЪЛГАРИЯ..??....... БЪЛГАРИЯ Е ФРОНТОВА ДЪРЖАВА - НА МУШКАТА НА ЯДРЕНИТЕ РАКЕТИ НА РУСИЯ,....... ЕРГО - КАКВИ ЯДРЕНИ БЛОКОВЕ ДА СТРОИМ-ПО-ЛЕСНО ДА НИ УНИЩОЖАТ ЛИ...??

116

Анонимен

преди 2 години

А Радев колко блока построи?

115

е па

преди 2 години

Нищо чудно и да не е чул нищо. Да си свърши поставените задачки и шут в гза след 2 месеца.

114

Луи дьо Финес

преди 2 години

Ни чул -ни видял...

113

Данко Харсъзина

преди 2 години

Болонката на Радев самоотвержено защитава господарят си, а останалите болонки джафкат по форумите.

112

Поп Грую

преди 2 години

Когато Президентът мълчи, Тулупът се изнервя. Просто не знае кога Севдето ще му преведе и обясни 10-15 думички, които Тулупчо чува за първи път.

111

?!?

преди 2 години

Ти не си чул, нищо не си ял, нито мирисал. То и че си премиер не си разбрал.

110

Попитали

преди 2 години

Радио Бабикян:Кой най много лъже след вас?Отговор:има спор,фигуранта или Харвардските братя Кирил и Асен!

109

Анонимен

преди 2 години

Докато герб беше на власт в България Виктор Орбан построи четири ядрени блока с росатом .Сега почва строителството на още два . А дебелог.ъзото от Банкя колко построи ? Имаше ги готови и терена беше готов за строителство . И даже блокове за персонала . Работа спря там където свърши соца . От демокрацията за вас са само високите цени ;) Гласувайте за евроатлантиците и ви чака все по лоша съдба .

108

500 к

преди 2 години

Ли пише на листчето на Киро, като ходи в Екоглосност?

107

Петко

преди 2 години

Ти па какъв подмазвачи си.Ако си мислиш,че не ти личи жестоко се лъжеш.Шефа ти пък се мазни на олигарси,мафиоти ,ДС и КГБ ченгета.Арееее се разкарай с

106

Киро Рамбото

преди 2 години

За какво му е партия?! На практика, той прескочи Конституцията и управлява държавата.

105

Анонимен

преди 2 години

Има три маймуни: едната със запушени уши, едната със затворени очи и третата е със запушена уста. Янев е като тях, ама с две маймуни: не е чул радев какво ще прави, не вижда какво става в България...ама как лъже, устата не може да му се затвори.

104

Анонимен

преди 2 години

До ВъзражданеА от лапите на Иво Прокопиев, основен спонсор на Румен Радев да се измъква ли България?

103

Анонимен

преди 2 години

Убитакът Янев все нещо не е разбрал, разбрал от медиите че го подслушват, не знаел, че негови двама министри инженерстват за нови партии.

102

Гербер

преди 2 години

До възраждане. Да бе да, свали му оная работа на Борисов след като я осмука. Само чакай да видиш резултатите от следващите избори.