16

славянин

преди 2 години

Лекуват се болни хора, не здрави! Че са те набедили за позитивен с фалшивите тестове не означава, че си болен!

15

Анонимен

преди 2 години

Еми да са се ваксинирали. Аман от страхливци!

14

Stalinista

преди 2 години

Много заводи, много нещо в България!

13

Анонимен

преди 2 години

Дали са истински тези тестове ? Като момчето от Велико ТЪрново - прави си тест в лабораторията в поликлиниката и е положителен, веднага след това прави тест и в лабораторията на 20-тина метра и там се оказва негативен.....

12

Анонимен

преди 2 години

Силен ли е огънят в огнището? Изгоряха ли жиците? Дадоха ли накъсо? Спрете се бе гз.о.лизци!!!! Ако продължавате да се подлагате на властта вие и всички като вас, тоя ад няма да свърши без безредици!

11

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо ще преболедуват и няма да ги юркат да се ваксинират.

10

до 8

преди 2 години

Ох то един законне може да се прокара тука, ама то има декларация, че пациента се съгласява да бъде приет в болница, не знам защо ги подписват. Но варианта, че той настоява дава една по-голяма свобода на обикновения българин, той трябва да решава сътбата си, не някой насила да го кара да влиза в болница! Къде може да внесем такава подписка.

9

Леша

преди 2 години

Кога ще се взривява огнището?

8

Анонимен

преди 2 години

защо контактните лица не са заразени? нали вирусът се разпространява при контакти? обяснете мошеници

7

Радикални Промени

преди 2 години

Да се махне клиничната пътека за вируса. За *** грип приемат хора, от вкъщи ги карат насила да постъпват в болниции, точенето на касата по този начин няма да има благоприятни дългосрочни резултати. Подписване на декларация, че пациента настоява да бъде приет в болница, ако се чувства зле, макар че това се изкарва за 2-3 дни без проблеми, но ако настоява да заплаща лечението. Не може ние обикновенните данъкоплатци да лекуваме всички психично болни с паник атаки.

6

Анонимен

преди 2 години

Това трябва да е някакво уникално събитие заслужаващо статия или просто се чудите с какво да запълните дневната ковид квота за психотерор?

5

ТестКит

преди 2 години

до 3 Абсолютни симуланти са всички, какво ходят по болници наистина, лекарите да отказват да лекуват такива психари, дето вярват във вируса. Осигуровките да не покриват техните прегледи за измислени болести.

4

Анонимен

преди 2 години

6 разарени дефакто, а фактически няма огнище, няма жертви, има само заразени

3

до 1

преди 2 години

Няма вирос, подкрепям те, само симулират всички, да и по болниците ходят и се молят за PCR тестове, та сега на симулантите и безплатни лекарства ще дават, да и болнични да не работят, а нали искат да работят много и да не ги затварят.

2

Бог Бахтий

преди 2 години

Вече и по кабелите взе да тече бацила!Бахтий!

1

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам, няма вирос, моята фризьорка Веска каза че всички лъжат за тоя вирос да приберат парите.