15

123

преди 2 години

ПРОВАНСА яко пали "джапаките" на поколения... Никой не ви е канил селинджъри, пренсяйте се, но за чий са ви претенциите имате си място в детската градина от където сте дошли, ползвайте си го там! Пътувате, нали сте мобилни, имате право на преселение.. Карайте си детето в детската градина на село! Какъв ви е проблема? Мобилни провинциалисти?

14

House M.D.

преди 2 години

Колега, напускам София един ден годишно - до Пловдив за помен. Четвърто поколение софиянец. Примерът Ви е несъответстващ на действителността.

13

До House mada

преди 2 години

Ами тук в центъра няма и никога не е имало проблем с местата за деца в държавна детска градина.Явно тук сме само селяни а истинските потомствени аристократи са в Младост и Надежда.Баш кореняци сте ама събота и неделя багажника е пълен със зарзават от село.

12

Анонимен

преди 2 години

Ето още един потомствен столичанин който живее с още 2 поколения в двустайката. Като не можете да си позволите частна детска градина продайте двустайката и тичайте на село където садите домати а му викате "на вилата".

11

123

преди 2 години

Всеки *** да обявява, че се мести в София, за да може специално за неговата челяд да се открие нова детска градина! Айде баста, с предимство за общински детски ясли и градини да са децата на родители родени в София. Другите да чакат да се построят нови за цялата пренесла се провинция!

10

До 7

преди 2 години

Не разбирам зора.на всички селяци да идват в София.=====Зорът е същия, както на твоите баби и дядовци да идват в София преди много години. Тогава заветната панелка почти за без пари, сега надеждата, че могат да си купят някакъв кафез на наслоени цени.

9

House M.D.

преди 2 години

Колега #8, виждам, че колегата #7 вече Ви е отговорил. Никой не е канил хората от Долно *** да идват в големите градове. Така че, да, пращат си детето на детска градина там. Ако не им изнася, нека не се оплакват, че за техните деца няма място в градините, нито да търсят компенсация за това. Нагло е някакси.

8

Предлагам да

преди 2 години

Се дават и повече точки за родителите, които са посещавали районната си детска градина и желаят и децата им да посещават същата градина. Парадокс, е че родителат на моето внуче е с един и същ адрес от повече от 20 години, но няма място за градината, който е посещавал

7

До House mada

преди 2 години

Значи твойте трябва да заминат за ГорноУйно.Много ме радват шопи чието основно и единствено постижение в живота е месторождението им.Виждал съм не една велика софийска фамилия да живеят три поколения под един покрив ...в двустаен.Младитв чакат старите да се споминат за да завладеят **Апартаментът** ама се крият от домоуправителя да не плащат такса вход хахаха

6

Анонимен

преди 2 години

А детските градини по селата са празни! Не разбирам зора всички селяци да идват в София.

5

House M.D.

преди 2 години

Най-справедливо е детската градина да се определя по месторождение на родителите.

4

Kolino Mongo

преди 2 години

Поне подгонете тези с фалшивите документи, дето изкарват децата си куци и сакати само за да влязат, а родителите да пушат по кафенетата и да ругаят държавата.

3

Анонимен

преди 2 години

Когато няма достатъчно детски градини вари го, печи го, районирай го пак ще е същото места нЕма да има.

2

родител

преди 2 години

С две думи - имитиране на дейност, а реално - едно голямо нищо!

1

Да ми

преди 2 години

капандурата крепостни селяни прoсти!!