7

Анонимен

преди 2 години

40 пускания на общо 64 тона вода! Бам бадева, без пари! Ако нашата държава купи Bombardier - специализиран канадски самолет за гасене на пожари нещата нямаше да са толкова смешни и жалки, както със слабичкото хеликоптерче. Бомбардието в полет загребва 6 кубика вода от някой водоизточник и я излива с напора от движението си. След това бързо повтаря, потретва акцията си. Имаме пари за нови луксозни коли за безценните ни народни избраници, а за такава техника нямаме!

6

Анонимен

преди 2 години

1 Кугар от всичко колко в държавата? 2?

5

Анонимен

преди 2 години

И как по точно участват , че несващам ? Сигурно само прелитат отгоре и снимат

4

Анонимен

преди 2 години

Като духат огъня отгоре с тая гигантска перка не го ли разпалват повече? Кел файда че хвърлят вода като тя се разбива на ситни капки от въздушната струя и се изпарява моментално като стигне повърхността.

3

Анонимен

преди 2 години

Браво на пилотите които рискуват живота си и служат на родината. Друг е въпроса че трябва да се направи стратегия за превенция и контрол на горските пожари.

2

Тошо

преди 2 години

Разходи, разходи, ок добре, но къде е отговорността, превенцията, нищо не пише кой, кога, защо е предизвикал пожара, нали 90% са от хора, ..... кой ще поеме разходите ами който е виновен или .....40 пускания по 1000 лв. това са 40 000 лв., иначе това си е едно източване на бюджета на принципа... вие палете, па нии ши гасим!

1

Анонимен

преди 2 години

И утре като падне, какво ще напишете?