7

Анонимен

преди 2 години

Защото колкото повече фъстъци изядете, толкова повече уиски ще изпиете. А не е хубаво да прекалявате с алкохола.

6

Анонимен

преди 2 години

Фастъците съдържат запек който води до подуване и напълняване.

5

Н1

преди 2 години

По бай Тошово време в Министерския съвет вземат решение за повишаване цените на стоките. По стар обичай карат по азбуката: А. автомобилите Б. боб В. вратовръзки....и т.н., до буквата Ф. -Фъстъците-отсякъл Живков-евтини са, 100 гр. 1 лв/ при хляб 15 ст./ Викнала тогава Цола Драгойчева:-Аман, Тошко, не фъстъците, знаеш колко ги обичам.-Ами какво друго да повишим с Ф?-Какво, какво, ами ффсичко останало...Ако някой не знае кои са имената, има ги в нета. А фъстъци яжте до насита.

4

до 3

преди 2 години

Аре да ни оставите на мира! Ще си кисна фастъците във вода преди уискито! Че и суров! Щото имали някаква киселина. СТИГА! Фастъка печен и осолен! Край по темата! Вие си люскайте тофу и сурови бадеми! Живейте по 800 години!

3

Анонимен

преди 2 години

Много такива манипулативни статии чета напоследък. Да не прекаляваме, ама не казвате колко. Удобно. Щом са полезни, защо не предложите на четящите да заменят някои вредни храни и от тях да намалят калориите, а сте се хванали за фъстъците? Фитиновата киселина може да се отстрани, ако се накиснат във вода за поне 8 часа. И дребната подробност е, че трябва да се ядат сурови.

2

С коч

преди 2 години

Ако прекалите с консумацията на фъстъци, в големи количества, няма да да остане достатъчно място за големите количества уиски.

1

Анонимен

преди 2 години

е за тва фастъчено масло с мед е най добре преди лягане