13

xaxsasб

преди 2 години

.... Отделно тази година експериментирах с бегонии под орех и цъфнаха два пъти. Взех си няква лампа за растения наскоро и ще ги размножавам цяла зима. Много са ефектни и красиви. Не разбирам нищо от ботаника, но в тубата има всичко и нещата са лежерни.

12

xaxsasб

преди 2 години

До 11 - готино е да садим дръвчета. Напоследък забелязах, че много хора ги садят твърде близко да пешеходните настилки и с годините корените повдигат плочки и напукват асфалта, затова мисля, че е добре да се садят по в средата на градинката. Преди седмица викнах общината да махнат 2 изсъхнали дървета пред блока, вече са маркирани и скоро ще ги заменя с 2 праскови. Отделно съм поръчал компостер от общината, но сигурно ще дойде чак на пролет.

11

Анонимен

преди 2 години

Глупости на търкалета .

10

Анонимен

преди 2 години

Някой се опитва да пробутва и продава никому ненужни неща, засадете си дървета пред блока и къщите, може да си наберете ядки или плодове или липа за ароматен чай от дръвчетата! Ореха например е защитено дърво, забранен за изсичане и е на изчезване, защо просто не засадят орехи?

9

Анонимен

преди 2 години

До Проект C2H5OHА тези ,които не употребяват C2H5OH, защо да са дискриминирани, не може ли мляко, плодов сок и мед да тече от чешмите?

8

Анонимен

преди 2 години

Продължавайте да застроявате парковете в София,унищожвайте ги и след това чакайте на водорасли и плащайте за въздух! Пълни глупости. И по-скоро водораслите фотосинтезират , а не системата и реакторите!

7

xaxsasб

преди 2 години

Ех изтриха ми коментара с линка към вече съществуващата карта... Както и да е напишете Карта: Чешмите на България - Zero Waste Sofia и ще видите, че на картата вече са добавени над 1000 чешми. Самата тя съществува от няколко години. Ако организаторите искат, могат да взаимстват от нея. (Въпреки, че предполагам, че вече са го направили.)

6

Проект C2H5OH

преди 2 години

Състои се в дезинфекция с естествен разтвот на амоняк на поставите на чешмичките и шадраванчетата

5

xaxsasб

преди 2 години

В Младост с кучето ми редовно си правим чешма парти, минаваме през църквата в Младост 3 да пие светена вода, после слизаме зад Младост 1 да се потопи в чешмата на Пловдивско поле, качваме се до парка на Младост 2 да пие вода от чешмите с балоните и се връщаме през градинката срещу Корекома. Жалко, че Лидл са смешковци и не си стопанисват чешмите, както и че екоравновесие не си вдигат телефоните, за да им подам сигнал и да се разяснят кой трябва да сложе кранче на топките. До миналата г. имаше.

4

Леша

преди 2 години

Реакторите с фeкaлии, кога?

3

Анонимен

преди 2 години

Сектански зелени простотии. Много напъване, мисъл нула, резултат никакъв.

2

Bravo

преди 2 години

Ei tova e bravo.

1

Анонимен

преди 2 години

Майко, мила!