126

Анонимен

преди 2 години

хаха нашето е някаква пълна пародия на правосъдна система и на закон :Д ама то чак е смешно...доказано дрогиран, убил човек на място навън :Д И не може да излиза...много важно. Целият свят изкара няколко домашни ареста под формата на локдаун :Д Освен и аз да прибия някого и да лежа у нас после някакво късо време? Тук май е възможно

125

Анонимен

преди 2 години

Правото и правораздаването е логика. Наказателният и гражданският процес са състезателни процеси. В случая, ако прокурора е спец по наказателни право и притежава бръснач логика - може да изложи такава обвинителна теза, че и съдията и защитниците да останат с вързани ръце и да му праснят, я 30 години, я доживотна присъда на КристиянЧУ. Ама няма желание. Друго играе тук.

124

ПроСоТо

преди 2 години

До Стоян...Няма какво да ми казваш!.."Хоризонтът" ти е отвъд моя...Всеки НАЧЕВАЩ прокурор би вкарал С ОБВИНЕНИЕТО си тоя мушморок в панделата само за два месеца!!!!Каскетя СЕ ЗАЕ ЛИЧНО с тоя ясен до болка случай...Какво направи?..-АМИ АБСОЛЮТНО НИЩО!!!!!...Съдът е взел решението си ВЪЗ ОСНОВА на "обвиненията" на прокуратора,които са били толковяа ПРОБИТИ,че просто не са дали никакво основание на съдията да го държи в ареста..За други случаи НАРОЧЕНИТЕ за "виновни" ги държат С ГОДИНИ в ареста,о

123

Ники

преди 2 години

Позор!Съдийте кой ще ги съди?

122

Е как

преди 2 години

нашу момче,мама му и тате му са от сужук партия

121

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам на съдията да му се връща, на него лично докато пътува. Карма

120

Анонимен

преди 2 години

Хан Крум се търкаля в гроба човека. Ах тези Крумови закони, как ни липсват.

119

АМТИИ ПЛОВДИВ

преди 2 години

Чудесна новина. Пожелавам на Кристиян да сбъдва мечтите си. А на Милен Цветков-да си яде ДУБАЙСКИТЕ фурмни до насита на Оня Свят

118

Киро Х

преди 2 години

Браво! Румен Радев - видими резултати!

117

Анонимен

преди 2 години

Колко ли е платил този за да си е на пансион вкъщи след като уби човек. И кой ли е човека от подкупната съдебна система който ги взе.

116

ЦИНИК

преди 2 години

Според мен.пара могу е играла тука. Я некой да блъсне пиян и друсан и убие друг дъ видите кък бръже жа *** кошарат.Особенно ко няаа пари !

115

АК-47

преди 2 години

Предполагам, че няма здравомислещ българин, който да вярва, че това наркоманче-убиец ще лежи в затвора. Не само, че няма да влезе в затвора, но няма да влезе повече и в съдебната зала. Кой знае, откога му се подготвя извеждането от страната. Електронна гривна, ха-ха-ха! След месец-два ще се подсмихва я от ОАЕ, я от Южна Африка. И май го освободи онзи, дето освободи и убиеца от Австралия. Нямало корупция ли? Някое правителство трябва да има волята най-накрая да изрине някак си тази съдебна тиня.

114

Анонимен

преди 2 години

Каква гривна ? Ейййййййййййййййййййййй и.d.i.o.t.i . M........... vi da e.b.a .

113

Анонимен

преди 2 години

Сега ще опъне една весела цигарка за да се отпусне. Може и линийка...

112

Анонимен

преди 2 години

Промяната на радеФ е факт!!!

111

Анонимен

преди 2 години

Прокурорите не съдят, но могат такова обвинение да подготвят, че нито един съдия да не може да даде усъдителна присъда. Историята помни не един такъв случай, а лично знам за такива случай.

110

Стоян

преди 2 години

До 115 ПроСоТо Ти си изключително просто парче и интригант.Прокурорите не съдят,съдиите съдят.И това не ти се казва за първи път

109

Sunny

преди 2 години

Така е като повдигаш смешни обвинения, само за да се харесаш на плебса. Само че тоя път плебса не забрави за случая и чака да види как ще се изпортите с доказването на умишлено престъпление и като не успеете, ще ви линчува. Да бяхте от самото начало да повдигнете убийство по непредпазливост с утежняващи вината обстоятелства, досега щяхте да сте забравили и тоя щеше да има едно 7-8 години присъда.

108

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая "справедливост"! Скоро и други ще видят бял ден, Радеф и Служебниците, толкоз могат!

107

Анонимен

преди 2 години

как така ще си махал гривните или равалял машините за следенето му. това не е ли незаконно.