10

Анонимен

преди 2 години

Име ни излязло - Глупците на Европа . Бих казал - на света . Не само глупави, ами и горди с глупостта си.

9

Анонимен

преди 2 години

Е и? Ние няма да се ваксинираме никога с фалшиви ваксини!

8

Анонимен

преди 2 години

Дааа. И % на ваксиниране е обратно пропорционален на % болни и умрели. Дори турците го знаят и се ваксинираха. За разлика от българите.

7

Jj

преди 2 години

Честно казано в този случай не виня ***. Виня, системата и корупцията, които от деситилетия подкопава доверието в институции, в авторитетни източници; които с години убиват образованието и способността на масата хора да мислят критично. Какво очаквахте, че ще стане? Аз лично не съм въобще изненадан от масата антиваксърски настроения и нивото на ваксинация...

6

Анонимен

преди 2 години

"Паследните ще станат първи" , както е писено в Библията. Хора постъпвайте според вашите убеждения, да не позволяваме да ни пречупят. Който иска да се ваксинира, но против волята ти не трябва. Оставене глупостите за общество и солидарност, това отдавна е отстъпило място на псевдо морала и псевдо ценностите. Хората, които се опитват да разрушат семейството като най-висша клетка на обществото ни, ди ми говорят за съпричастност и отговорност, лицемено е най-малко.

5

Анонимен

преди 2 години

Мили сладки ваксърчета,ако утре целия свят станат джендъре и вие ли ще станете?

4

Анонимен

преди 2 години

Вече се питам, защо им трябваше на българите да се "освобождават" от Турция? Не беше ли по-добре да сме включени в една Велика Турция, като една богата провинция? Поне щяхме да сме по-напред с ваксините. А и в мисленето, мисля?

3

Ossi

преди 2 години

Амуджите се оказаха по-напред мисловно от нас. Да плачем ли, да се смеем ли на нашата народопсихология. Сега за трети път ще им закараме и машини по чукарите да гласуват за изборите тук. За смях станахме на амуджите. За пореден път.

2

Анонимен

преди 2 години

Цял свят се ваксинира! Естествено, нищожен процент от ваксинираните дава дефект. Но то е, защото организмите ни не са еднакви. Какво съветвате, да оставим повечето от хората незащитени, за да могат няколко да опитат да оцелеят без ваксина?

1

Машаллах серсеми!

преди 2 години

Браво, турки, а *** печели приза за най-мaлоумна нация в Европа, наградата я оторизира лично Кунчев.