9

Анонимен

преди 2 години

Тази година програмата се трансформира в "ОТНОВО ЗАЕДНО В БОЛНИЦАТА". Върнаха се заразени от лагерите и се изпокриха от РЗИ, за да не карантинират родителите. Пълен фарс е всичко, което сътвори Радев и хунтата му.

8

Анонимен

преди 2 години

От къфф зор ще пращаме някакви деца на почивка, след като няма да е за всеки по равно? За децата, които нямат личен лаптоп и поделят с другото дете или с други деца от семейството лаптопа - почивка няма.Един от измислените критерии е да са участвали активно в онлайн обучението. Как ще участват като нямат личен лаптоп? Някои населени места нямат и стабилен интернет. Отделен е въпроса как така на семействата с по 1 дете се подпомага да ги пращат по за 500 лв на лагер, а за сем.с ниски доходи няма.

7

Kolino Mongo

преди 2 години

И да, няма лошо. Тъкмо ще има кой да ми копае на нивите и да ми е мие колата. Нека има чалга.

6

Kolino Mongo

преди 2 години

Хотел Елица, Албена.

5

Реалността

преди 2 години

За целта ще ви вдигнем и данъците!!! Хахахахаха дайте да дадем!!!!!!!!!!!!!!!!Фигуранска работа..... ..

4

xaxsasб

преди 2 години

До Kolino Mongo - Че кво лошо има? Ти не си ли пила на 16? А учителките, можем само да им пускаме възможно най-много и често, за да ходят усмихнати в училищата. Може кампанията да е под надслов: "Подари "ох" на учителка, спаси ученик от "тц-тц-тц". Като може да търпи и вариации според региона. Около морето може да бъде нещо от сорта на: "Подари "въй" на учителка спаси дете от "оф". Само забрави да споделиш къде точно плажуват учителките?

3

Zavet sfet

преди 2 години

Eeeeeee.,21647

2

Анонимен

преди 2 години

Януари, февруари и ще имат безплатни чадъри и шезлонги

1

Kolino Mongo

преди 2 години

"Програмата поставя основен акцент върху социализацията на учениците."Плажувах в близост до хотел с деца от програмата. Всеки ден се слушаше люта чалга и се въртяха кючеци по терасите. Учителките бяха пияни и закачаха спасителите.