110

ББ

преди 2 години

скоро състава на ес...германия,франция,албания,македония...ако не ги превземе путин...окупира...той ги е купил към днешна политическата...ще дойдат китайците...те се хранят с всичко!!!...какъв позор за Европа!

109

ББ

преди 2 години

ЕС политическата предаде...Народите си...ЕС е празен откъм съдържание...ЕС финансира несправедливости и мафиотски...да плащаш на мафията да печели от износа на замърсяващих въздуха и водата,да убиваш и тровиш гражданите си....и да плащат убийствата си...и да говориш за зелени...не е лицемерие...геноцид е...престъпление е срещу човечеството...да предадеш партньор като САЩ...децата им пазят домовете Ви,печелите пари от тях...и да финансирате врага...това е нелепо...лудост е,Бог да пази САЩ!

108

Крадецът

преди 2 години

вика дръжте крадеца....Само хуморески....Тези дори не се усещат как се разпада ЕС....

107

Ха-ха

преди 2 години

Тролчета мили, ЕНП да не са като Фигуранта Радев , да вървят едни пликчета , а той да се прави на ощипана мома! Това е най-голямата и най-влиятелните партия в ЕС, а не сбор от някакви чалгари!

106

..... Кучето

преди 2 години

До Христо ХристовДа, от там, от 1944г тръгва упадъкът на държавата. Избити от *** без съд и присъда интелектуалци, банкери, търговци, земеделци и всичко що има пипе. Насила сменена работеща система. Колхозниците стават професори, а малцината читави са обезличени и потиснати. Болшевишката машина е смазала личностите, затова сега се чудим кого да изберем. Гордият народ се е превърнал в ***, в дъно. А,вие, като латерни само Борисов сънувате.Не ме интересува той, нали го изтикахте, ама...

105

Там е заровено кучет

преди 2 години

До xaxsasбВиждам, че си балалайка щом не знаеш, че Кремиковци винаги е бил на дотации от държавата, по простата причина, че внася суровината, тъй като нашата руда е с ниско съдържание. Очевидно семейното ти ниво е пролетарско.Работниците ги помпаха с привилегии и те доволни, а отровения въздух за останалите.Такова недоразумение беше направено и в Радомир. Там са пенсийките на бащите ни. Имаше и добри попадения,но те бяха унищожени от продажни приватизатори в полза на чужда конкуренция. Това е!

104

баба мара

преди 2 години

да не се окаже накрая че енп е получавала бонуси срещу мълчание

103

До Минск

преди 2 години

Колкото до това дали копрупцията влияе на заплатите в една държава е Краснодарски ако ти си мислиш, че корупцията не влияе на благосъстоянието на една държава и въобще даже няма никаквъв ощърб за икономиката за тази държава, еми тогава няма въобще за какво да говорим Новгородски!

102

До Минск

преди 2 години

Абре Московски значи ако питат тебе корупция няма, така ли? И преди да ми отговориш замисли се защо няколко десетки други държави твърдят обратното! Сега Калининградски аз знам, че ти си най-умния и най-знаещия дет се вика по-по-най, *** ако 1 човек ти каже, че си ид.от можеш да кажеш абе тоя ко разбира ако 2-ри ти каже, че си итидо може да си помислиш абе нещо се е объркал ако и 3-ти ти каже че си *** и ти не земеш да се замисли значи си ми напълно ясне!! Ха със здраве красноярски, че то инак!

101

митко

преди 2 години

И децата знаят,че каскета Гешев,свинята Пеевски и мутрата Борисов са за затвора.Те са лицето на мафията в България.Време е за яко чистене.

100

Анонимен

преди 2 години

През цялото време когато Буда беше на власт ей тия евродепутатчета си седяха мирно,мълчаха все едно нищо не се е случило. Когато Буда падна от трона тогава ми се разкрякали като *** загрижени за корупцията по нашите земи. Я камилата я камиларя.

99

Анонимен

преди 2 години

Не вярвах, че илхан к може да падне толкова ниско

98

xaxsasб

преди 2 години

До 111 Кучето - Хахаха. ;} Помниш какво станало преди 80 години, но не помниш какво е станало преди 10? ;} Само за твоя информация, когато изгониха Захариев и Кремиковци остана без собственик завода започна да работи на печалба, което не се хареса на много заинтересовани. Кремиковци фалира заради Алексей Петров и Боко, които стояха на входа и изхода, докато не го подариха на мутрите от Надин. Родителите ми работиха там както и целият ми квартал, така че не ми пиши балалайки от новинарски сайтове

97

Свиня

преди 2 години

Чуло кучето че подковават коня и то дигнало крак ...ама се напикало...най-вероятно е пикклю дето е чел стари броеве на Демокрация докато се крил на тавана на дедо си да пуши...

96

Анонимен

преди 2 години

Интелигенцията в България я избиваха преди 9 септември 2944 година. Това е факт.

95

Кучето..

преди 2 години

До xaxsasбДоста елементарни разсъждения. Проблемът се корени в далечната 1944г,когато е избита интелигенцията, когато с нашите пенсионни фондове другарите строеха губещи гиганти/Кремиковци/, когато червените в сини костюми ни набутаха варварската приватизация, ограбиха спестяванията ни, поделиха си валутните задгранични сметки. Сега са червената олигархия и имената не са Баце и маце, а партийни величия. Опоскаха ни и си устроиха наследниците в дивия запад. Ти ще ми говориш за мантинели, Божее!

94

:)

преди 2 години

До Недоразбрал 90 Никой не топи Родината. Казват истината за баце ви, а той е срам за Родината, но е факт, че го имаше.

93

xaxsasб

преди 2 години

До 111 - нем, корупцията влияе на всички загубили роднини заради липсващи мантинели, линейки, хеликоптери, пожарни, дупки по пътищата и дилъри извън затворите на никой не му пука за джиповете. Те са просто символ за липса на уважение към сънародниците и символ на неосъзнатост. ;}

92

Анонимен

преди 2 години

Хаха, от ЕП питат що ЕС не прави каквото ФАЩ казва? Много сме независими у тая европа ей...

91

Анонимен

преди 2 години

Украйна и Прибалтика отпаднаха от всички перспективни логистични проекти на запада. Западът се опитва да се дистанцира от тях, държи се с тях сякаш са непознати.