22

Гага

преди 2 години

Да и намерят мъж в Афганистан, щом я влече.

21

LP

преди 2 години

Искала е жената групови Gangbang, Gonzo и т..н все интересни стилове от жанра hardcore ама са я направили на парцaл арабите....

20

баба Пена

преди 2 години

Ами то куХа лейка. Ще замениш спокойния цивилизован живот за ежедневни изнасилвания. Било и скучно в Лондон и явно това е искала и това е намерила.Кой каквото сам си направи никой неможе да му го направи.

19

Асан

преди 2 години

Купувам я за 1000 лв. става ли за джебчийка :)))

18

да бе

преди 2 години

До Всъщност наивниет сте вие които мислие така никой от теези изродди не е наивеен присти ви мразят в чеервата си

17

мда правилно

преди 2 години

никаква милост към такива, в техния закон пише че ако излъжеш неверник отиваш директно в райя колкото по жестоко го излъжеш толоква си по нагоре в райа им за това на такива *** никакво доверие ккакво говорят няма значеение, те са истинските слуги на сатаната и техния баща е самият дявол

16

Това илюстративна

преди 2 години

снимка ли е? Или булката на ИДИЛ е снимана в дискотека в UK? Като гледам изражението й, чака я "бляскаво бъдеще" на улица с червени фенери в Европа. Каето е по-приемливо от про.сти.тут.ка в ислямския свят. Затова реве толкоз и иска да се завърне "у дома в Англия".

15

Алекс

преди 2 години

Да си стои в Сирия или където е в Близкия Изток.Това е потенциален терорист с промит мозък.

14

Анонимен

преди 2 години

В началото каза, че изобщо не съжалява. Сега не само съжалява, но иска и да се бори с тероризма. Кой изобщо ще е толкова наивен да ти повярва?

13

Колко публикации

преди 2 години

ще има за булката на ИДИЛ? Тази драма се разиграва от месеци и идилският сериал няма край. Аз не я мразя, но не смятам, че трябва да й се дава втори шанс. Самата тя казва, че е взела решенията си, пък после съжалила за това. Едно "съжалявам" не е достатъчно. Всеки си носи кръста, в случая полумесеца. Па и пропуска да каже, че се е "присъединила" към ИДИЛ на 15 г. и чак на 21 се е разкаяла. Айде стига бе!

12

Всъщност

преди 2 години

ВСЕКИ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗМАМЕН - БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА. ТОВА СА ДОБРИ ДО НАИВНОСТ ХОРА. ЗАСЛЕЖАВАТ ДА ИМ СЕ ПОМОГНЕ!

11

Леша

преди 2 години

И Тази "булка" е като "вируса" - анимирана.

10

Стария Джо

преди 2 години

Сигурно вече е християнка, ***, сурогат и двуполов генетичен ***, иначе не виждам как ще я вземат

9

Истината

преди 2 години

Знам ги аз тия активи против тероризма - първата интернешенъл среща и БУМ, Аллах акбар:))

8

Диана

преди 2 години

До До диана Без лични обиди, БСП! Ти гледай какво си ти, аз имам грижата за себе си..Отмъщението трябва да се забрави-то не е средство за промяна! Трябва да решаваме ПРОБЛЕМИ, не да създаваме ПРОБЛЕМИ! Има хора, като някои от нацистите напр., които никога не съжаляват за грешките си, дори не ги смятат за грешки-такива трябва да помислят малко /а може и до края на живота си/на топло...Но...има и други, които искат това никога да несе повтаря повече и ако са честни, трябва да им се вярва..

7

Диана

преди 2 години

До Едно ченге Всеки човек бърка! Силните хора правят по-голями грешки! Не мисля, че е отишла в Сирия за да ражда - и трите й деца умират, тя не е станала зряла жена дори след ражданията, не е била истинска майка /майката усеща как да гледа детето си за да оцелее, тя знаеше, че няма да може да оцелее и третото й дете извън англия, защото няма да може да се справи/..Участвала е в една война, не е било лично което е направила..Целта е не да се унищожи един човек, а да не повтаря грешките си!

6

Анонимен

преди 2 години

Зареждат я с тротил и я хвърлят като "***" бомба над талибаните

5

Анонимен

преди 2 години

Просто си търси нова работа.

4

Едно ченге

преди 2 години

Такива аут от цивилизования свят завинаги. И стига оправдания за възрастта, малка е като трябва да носи отговорнсот, ама е голяма да ражда.

3

Диана

преди 2 години

Не знам какво точно е видял Джавид, но трябва да се има в предвид тинейджърската възраст на момичето, което е отишло в Сирия.Нека я разпитат за това,което е видял Джавид, да видят какво мисли за тези неща,как се е случило това и защо според нея е станало така..Да видят реакциите й,как разсъждава-днес много често нищо не е такова, каквото изглежда..Може би като всеки тинейджър е искала да бъде герой, да бие лошите, да помага..докато разбере грешката си..Ако се върне, трябва да е на рековери режим