38

Талибан Рънърс

преди 2 години

Каква страна само е Афганистан .... Жените остават или се връщат в страната си да се бият за свобода срещу талибаните .... а мъжете бягат масово към САЩ или Европа щото много ги било страх за живота си , много се били притеснили и само доживот получаване на социални помощи щяло да им помогне ....

37

Анонимен

преди 2 години

Хубава е, става за ***!

36

Анонимен

преди 2 години

вероятно смърта и в Афганистан ще е много бавна и мъчителна. Талибаните в Афганистан имат бесилка на летището. Единствен прецедент в света. Слизаш от самолета и директно те бесят. Мега брутална работа.

35

Анонимен

преди 2 години

И за кво се бори тази ?

34

Анонимен

преди 2 години

Аз мразя феминистките. Така ,че ми дреме за тая.

33

не няма

преди 2 години

До абе ей коитайците и руснаците са ги ваксинирали с техните ***

32

ЕС

преди 2 години

европа трябва да примеа от афганистан само жени и деца и много възрастни мъже, младите да ходят да се бият за свободата си или да се поробват там с брадите, не ни дреме за тях

31

Идеалист

преди 2 години

Сейди, заповядай в България. Тук ще имаш право да работиш на две места - 8 + 4 = 12 часа дневно, сутрин ще водиш детето си на детска градина, вечер ще готвиш и ако имаш дете на онлайн обучение ще трябва да му помогнеш да напише и домашните и след като свършиш всичко това едва ли ще имаш сили за нежности,,,. Все пак си помисли за равенството преди да дръгнеш насам!

30

Анонимен

преди 2 години

До ПитърАнгличаните са използвали берберите, а не всички араби, използвали са берберите и срещу немците, да разрушават всичко немско, даже и жп линията, която немците са строили между Европа и Азия, минаваща през Турция е била разрушена от тях.

29

Малко история,19 век

преди 2 години

До ПитърАнглия е воювала с Турция и губи войната, просто защото руснаците тайно подпомагат турците с оръжие, храна, обучена руска войска! Не са били и съюзници турци и англичани, а даже врагове през ПСВ, 1922г. и ВСВ, просто турския султан и обкръжението му в Османската империя, са били хванати на тясно от англичаните през късното Средновековие и са изпълнявали техни разпореждания, ако не бяха руснаците,Турция нямаше да съществува изобщо, англичани и французи,щяха да им разкажат отдавна играта

28

Лахуакбар

преди 2 години

Тая се е напрегнАла.

27

Бърза смърт

преди 2 години

Ами то и 8 месеца е бърза смърт, ако се сравни с бавната смърт на безволевия живот, която може да отнеме 30 години и дори повече.

26

Хаха

преди 2 години

Бърза смърт вика. На кой каквото му се падне. То не пита. Ако тръгнеш да контролираш процесите на живота, ще се прецакаш заради грешните си очаквания. Днес си представяш, че умираш бързо, а утре умираш от рак за 6 месеца. Който не го е преживял с близък човек, той не знае.

25

хаха

преди 2 години

Колкото повече такива прехвалени патки слушам, толкова повече виждам защо талибаните са спечелили. Там де се избиват и бесят, тя ходи да прави протести за социални каузи. Алах наистина акбар !

24

Анонимен

преди 2 години

по-добре ислям, отколкото морална деградация като в сащ, русия и източна европа. В крайна сметка Азия ще се наложи като нов световен център, най-вече поради деградацията и свободията на западните жени.

23

Маскулин

преди 2 години

А феминистките от западна Европа и Америка не се борят за правата на жените от Африка и Афганистан, а срещу тиранията на белия хетеросексуален мъж в цивилизования свят. Пуйки!

22

Анонимен

преди 2 години

А в Афганистан как върви коронавируса? И

21

серсем

преди 2 години

До Бай Петко. Бива ме на хармоника.Само кажи,готов съм.

20

Анонимен

преди 2 години

Еми хубаво, ама американците 300 хилядна армия им направи.И тия се предадоха без бой на брадатите изверги.Да бяха направили 300 хилядна армия от жени като тази - бас ловя, че щяха да се бият до последно, защото отстъплението за тях е смърт.

19

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

И депутат можеше да стане ако баща и, и братята и не бях гейове, също като прадедите и, и мен.!.