97

Анонимен

преди 2 години

Професоре, сигурни ли сте, че в Исландия няма нито един починал от Ковид за периода от 1 май до сега? Статистиката от тази страна показва, че за този период има поне 4 починали - по един на 26 май и съответно на 26, 27 и 29 август. Последните три дни се намират в техен пик на заразяване със съответно 102, 71 и 53 новозаразени на посочените дати. Но през целият период, заразените са нищожно малко. Лъжете, професоре.

96

123

преди 2 години

На алтерниращиЯ О Нанист все *** му се привиждат. Дали не го е рЪбил пиян *** нЕвгаш, та не се кротва добиЧето му с доБиче... :))

95

Анонимен

преди 2 години

"един стандартен грип" - това изчерпва темата! Остават само въпросите защо заради един стандартен грип се налага целият този фашизъм!!!

94

Профер Вуцов Катъров

преди 2 години

Няма НИКАКВА катастрофа ВАКСИНАЦИЯТА върви ЗАЩО НЕ БРОИТЕ и ЕСТЕСТВЕНАТА тоест хората които преболедуват се ваксинират по природен и естествен път.

93

До Т. Петков.

преди 2 години

Демокрацията на запад не е паднала от небето. Но не е изграждана само с бой през пръстите на народа. Хвръкна главата и на френския крал. Той също от народа ли е бил? Благородниците на синята кръв също бяха просветлявани с бой през пръстите, като и други самозабравили се управляващи, които искаха всичко друго, но не и демокрация.

92

Анонимен

преди 2 години

Професорът лъже. Не е вярно, че, ако сто процента бяха ваксинирани, нямаше да има нито един случай на Ковид смърт в България. Това само Бог знае. Професорът манипулира. Едно е само да кажеш, че в Исландия няма нито една смърт от Ковид за даден период, а друго е да кажеш същото, но да го сравниш с евентуален брой на заразени. Професоре, а колко е разпространението на Ковид в Исландия.

91

Питане

преди 2 години

В САЩ със сигурност дават на болниците по 5000 долара на вписан умрял от ковид на екипите.А тук колко ли дават???Играта е голяма алооу

90

Анонимен

преди 2 години

Спрете да коментирате и статиите за вируса и ваксините ще изчезнат.

89

Т.Петков

преди 2 години

Ако мислиш, че демокрацията на запад е паднаа от небето, много се лъжеш. Толкова бой през пръстите е паднал, че си нямаш на представа!!!Народът само така се просветява!!!

88

Питане

преди 2 години

Народа иска да знае,колко ваксинирани и неваксинирани депутата умряха за 3 години???????нула що ли??????

87

до 107 алтерниращия

преди 2 години

Мафия докарала царя. Ако на бсп казваш мафия съм съгласен.

86

Darth shadow

преди 2 години

пореден платен пропагандатор на ковид цирка,Дори пътуващ цирк не може да се похвали с такова количество клоуни, както ковид цирка :)))

85

до веганиста

преди 2 години

Тя от бая години вече пропагандата по нашите земи е основно проамериканска, и за това са такива резултати от нея. Келяви.А кога казваш всички неваксинирани трябва да сме умрели?

84

Алтерниращ веганист

преди 2 години

Тъn народ плюс руска пропаганда = катастрофа. Включително на ваксинцията. Всеки управник забравил колко е тъn българския народ и разчитал на самосъзнание и "народът да разбере" се е провалил. Бойкоборисов ако не друго, беше наясно за агресивната простoтия на масовия българин и го управлява 15 години. Мафията която докара царя също знаеше. На тъn народ не може да се обяснява, за него само тояrа и морков върши работа. А да бе... Кога трябваше всички ваксинирани да са умрели?

83

Анонимен

преди 2 години

Какпка съвест нямат подобни професори. Ако кампанията за ваксиниране не беше толкова агресивна може и да имаше по-голям успех. Вичко, което се налага със сила и заплахи буди недоверие и съпротива. Думичка не казват какво е състоянието с преболедувалите вече, че в болниците няма хора преболедували вече ковид 19. Искат поголовно на всички, на всяка цена да си пробутате ваксините, че и на децата посегнаха. Това е най-мащабният терор в исорията на човечеството.

82

до Л

преди 2 години

Няма да го преживеят тези с компрометиран имунитет, без значение дали са ваксинирани или не. Останалите, най много да се разсополявят.Коронавирусите не са опасни за здрави хора.

81

345667

преди 2 години

Попитайте 10-20,30 човека познават ли болен от ковид?Ще се окаже ,че това са митични същества за които всеки е чувал,но никой не е виждал.

80

Анонимен

преди 2 години

Проблемът с неискащите ваксинация не е само български.Колкото и да искате да прехвърлите вината само на народа си и си начешете крастата ,уви.Байдън онзи ден заплаши народа си.Масово не се ваксинират без няколко нации.

79

In Time

преди 2 години

Имаше един филм с Джъстин Тимбърлейк "Дилъри на време". На приелите ваксинацията, им подготвят подобна антиутопия.

78

До 60

преди 2 години

Такиваа като тебе душа даже нямат.Проблемът е всеобщ,да бяхме само ние,ухапала ги бълха.Но виж Сащ и изобщо масово не искат ваксинация без няколко държави.Не случайно Байдън заплаши народа си наскоро.Не се заблуждавайте,че сме само тук така.