23

Падаря

преди 2 години

В Албена дюни няма тази година бях там,има некви между Албена и Кранево ама не са баш дюни а наноси от реката

22

х

преди 2 години

До ДедоДа.... дупчица, замъче и хоп .... разораха 6000 квадрата.

21

Анонимен

преди 2 години

Дюните са просто купчини с пясък оформени от вятъра - каква е тази врява не е ясно? Очевидно за такива човечета като Теодор Петков е от изключителна важност да правят скандали, да се правят на интересн и да пречат на хората които работят.

20

Рибопроизводител

преди 2 години

Как па един път не се случи багер да разруши хотел, и институциите да вдигнат рамене и да кажат че всичко е ок и винонни няма?

19

Анонимен

преди 2 години

До номер 18 Албена започва ударна реклама този петък .Стартира сериала Ол инклузив , който се снима там .Каква по-добра реклама ?

18

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се разшири ! Всичко е заради входа от 20лева . Хората си паркират в Кранево безплатно и по плажа влизат пеша в Албена . Сега достъпа пеша ще бъде силно ограничен

17

Анонимен

преди 2 години

За Албена е късно да се прави реклама.Може би за следващия сезон...

16

2018г.

преди 2 години

Да бе , ''Радево време '' , кой управляваше 2018г. ?Шайката на герб и вожда !

15

анонимен

преди 2 години

признавам си, аз бях в багера

14

Щерю

преди 2 години

На плажа: - Камион ме блъсна, трактора ме гази, багер ме товари в една лека кола...

13

гражданче

преди 2 години

Между другото, този процес не е започнал тази година! Някъде между 5-10.05.2018г. започва промяната. Не защитавам Албена, дали механично, дали естествено, реката измества коритото си от тази дата. Това може много лесно да се потвърди със сателитни снимки.

12

Анонимен

преди 2 години

Луноход беше, честно видях го, пишеше ФАЩ на него, и фащаше пясъка и го пълнеше в некви контейнери отдолу, и бръмчеше с бургия по камъните...уплаших се и избегох да реча на женЪта, от тя не ми пОверва! Сега да чете, да види, че не съм бил пиян!

11

Djambov

преди 2 години

Има разширяване на устието на реката и това е факт от месеци ! Посещавам Албена почти 40 години и мога да потвърдя. Устието е променено и от Албена си съчиняват причини. Трябва отговорните институции да се задействат.

10

пояснение

преди 2 години

не бе , деца са си играли и дюните изчезнали .

9

Анонимен

преди 2 години

радево време Дами и Господа!!!

8

.!.

преди 2 години

Е как бе в най-не корумпираната страна в ЕС и света въобще, *** как бе! Тука сега ще се издигне един подпорен хотел ааа пардон стена с няколко асансюра и паркинг места в нея! Да подпира реката или брега, каквото си избереш! Но няма да е хотел, поне не за 100 човека най много за 1200 човека да е! И пак трябва да се спомене ше е подпорна стена и паркинги ще има да подпира реката! Мдам! После се чудядят що не ходим на БГ морето! Ми мутроподобие не ща!!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Не, летяща чиния!

6

Анонимен

преди 2 години

Кой е разрешил строежа на хотел толкова близо до водата че чак да им се наводнява хотелчето? На кой е този хотел от там да започнем

5

баш хотелиер

преди 2 години

"...При по-обилни валежи тя наводнява избените помещения на близкия хотел..." - аз си построих едно хотелче на морето от спестените пари за закуски, и изведнъж се появи тази река и ми наводнява мазетата. аз какво да правя? еми така де, нали държавата трябва да защитава бизнеса. ето, даже съм спестил пари на държавата и вместо нея съм си решил проблема. айде де, какви са тези реки дето се появяват там където човек си е построил хотелчето. мен реки не ми требват.

4

Дедо

преди 2 години

Не е багер! Били са две лапета с кофички и лопатки.....