158

Инженерка:

преди 2 години

Те са заблудени. Употребиха ги, за да отстранят ИТНТе няма да спечелят изборите и това е урока срещу високомерието

157

Анонимен

преди 2 години

А "Радев 1" всячески се противопостави на демокрацията. Егото и нарцисизма на тоя човек са безгранични. Изобщо не си дава сметка, че става същия като Борисов.

156

Слави

преди 2 години

Мошеник до мошеник !

155

Стига лъжи

преди 2 години

Как Янев е прекратил рекета! В момента държавата на Радев и Янев ни рекетира с високи цени на тока, горивата и храните! Наглеци! Техните заплати и заплатите на децата на Янев могат да ги понесат, но 80% от хората са на МРЗ! Гласувайте за Радевите мошеници!

154

Анонимен

преди 2 години

Нищоправещият със заплата от-15000лв.и пенсия-3000лв.назначи пак пенсионери с големи пенсии начело с Янев и СИЕ,все хубавци които цял живот искат на държавна хранилка увеличиха всичко-храна,ток,горива,разтури държавата и сега иска и втори мандат.Да ама ,,НЕ'' ще получиш червен картон този път

153

истината е....

преди 2 години

Истината е, че когато на човек нещо и някой не му харесва и му се дава право да промени нещата-ИЗЛИЗА И ГЛАСУВА!Необходимо е целият български народ да излезе и да изрази своя вот!Искрено се надявам, скоро да видя достойно предложение за КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!

152

фалш!!!

преди 2 години

Това, което се случва в държавата през последните няколко месеца, ще доведе до много големи щети.Не знам дали г-н ПРЕЗИДЕНТЪТ Е НАИВНИК да говори тези измишльотини и си мисли, че хората не вижда какво се случва след назначаването на "УСПЕШНИЯ" МУ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ.Насочването на вниманието на цялото общество към трима уж "перспективни личности" като ПЕКАНОВ, ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ е голяма ЗАБЛУДА.А влизането им в политиката, несъмнено ще бъде дирижирано незнайно от кого ли!?

151

Пълни глупости...

преди 2 години

Назначиха по администрациите техните си уж нови-стари хора и замазват очите на хората.Масово назначение на техните си хора на високи заплати и администрацията се пръска по шевовете....За министри и ИД се назначиха персонажи, които хал хабер си нямат от работата по ведомствата и трагедията е пословична.НЯМЯМ ДУМИ ПРОСТО!

150

merined

преди 2 години

В "завладяната държава" Янев си назначи двете деца на заплати по 5000 лв. Може би ще продължи в същия дух, за да назначи още някои роднини без конкурси някъде...... на височки заплати,а Радев да го величае колко е успешен

149

Единство

преди 2 години

Радев, ти направи чистка, налагаш свои калинки, подложи държавата на Со'рос, помагаш за овладяването на всички институции от олигархични елементи, стягате се да окрадете 50 млр. и имаш наглостта да претендираш за чистач на държавните интереси.Корпоративните медии заливат обществото с твърдения, за които няма контрапункт, нарочените нямат думата. Най-ужасните времена от прехода, страх и потрес. Затова трябва да бъдеш изметен и никога повече военен на този пост. БСП, ГЕРБ и ДПС в единен отпор!

148

Радев

преди 2 години

Радев: Доко, доко, доко ...

147

катя

преди 2 години

УСПЕХИТЕ НА РАДЕВ:спряха строителството на магистрали- спряха парите на лекарите-висока смъртност спряха РЗ на строителите по пътищата-вдигнаха цените на хляба, олиото вдигнаха цените на тока и газта, .- спряха европарите, откраднаха паеите а магистралата само за 3 месеца, уволниха всички можеши лекари, полицаи, шефове на полиции, назначи супер *** и неграмотни в служебния кабинет, копие на него подобни...да ти сеУем на заслугите!!! а сметай щом това са заслуги,какви са гУешките...

146

немур

преди 2 години

нагъл и вече много смешен с опрните си тояки, които вече и простия не вярва в тях. нема такава сешайте се каква.....фигъра в целия поличтически живот до сега в БГ, жална ни майка, тежка зима ни чака след това,а ако седи още....терминал 1 бате....

145

ведар

преди 2 години

изключително противен човек.мазен, хлъзгав, типичен нагаждач.много,много неприятно нещо...отврат. не знам кой и как може да го харесват, или и те са същите карикатури в живота.неуспели и напасващи се,,,гадост!

144

САМОХВАЛКО

преди 2 години

Кремълският генерал Радев вече никой не го хвали, а няма и за какво, та затова той е минал на самохвалство, само че грамотните хора не му вярват, а нег..рамотните също ще повярват, само че през зимата, когато премръзнали огладнеят.

143

Киро Рамбото

преди 2 години

По типично комунистически тертип, независимо какво е положението, той хвали курса на партията, че всичко върви напред и нагоре. На изборите гласувайте пак за другаря Радев.

142

Анонимен

преди 2 години

Руският човек Румен Радев, както го наричат на запад, назначи Валери Белчев за министър на финансите. Белчев е с руски корени. Всеки може да предпостави, какво означава това за българската държава.

141

Офи

преди 2 години

А южната ни граница се преминава спокойно от всякакви -талибани, сирийци и др.

140

Анонимен

преди 2 години

Радев пусняа в ход пликчетата.

139

Недоразбрал

преди 2 години

Легнах си снощи гладен и са сабудих сит?!Сигурно ша дъй от речите на Фигуранта?!Много е убедителен,даже той си вярва на измислиците!!Тъй,тъй,явно другарете са изучавале похватите на фашисткия враг Гьобелс,че една лъжа като я повториш сто пъти и става на истина!Да ама накрая има Сталинград и Нюрнберг!!