28

Звучи като

преди 2 години

Самопризнание !

27

Ива митрва

преди 2 години

ILIAN-MOETO MOMICHE/Илиян Моето Момиче,2015.

26

Анонимен

преди 2 години

Показала била, че не е болонка?! Напротив! Доказа успешно, че няма собствено мислене и че е болонка на Чалгара. Бавеха всячески назначаване на комисии и заседания на НС, проваляха кворума, само и само законите за закриване на спец съда прокуратурата да не могат да бъдат приети

25

Глупости

преди 2 години

Преминаха всякакви граници депутатите от ИТН. Но пък те са вярно отражение на българския народ - нагъл, неграмотен и некадърен.

24

Анонимен

преди 2 години

Далай Лама? Тази да не е последователка на тибетския ламаизъм?

23

Аматьор

преди 2 години

Кирил Петков е шибал лора караджова само в задния двор.и я бил гонил от тях да седи на стелката пред вратата.

22

Андреев

преди 2 години

Тази супер неприятна и елементарна жена с наглото държание на уличница тръгнала да прави равносметки... Смях в залата!

21

Анонимен

преди 2 години

Ивче, грешката на ИТН беше в това, дето решихте, че протестърските партии са ви съюзници. Протестърските партии са дай-долната прослойка, която комунистите можаха да съберат, за да протестират срещу заплащане. И ако американците не бяха спрели Божков със закона Магнитски, това щеше да продължава и до днес.

20

xaxsasб

преди 2 години

До 17 - правилно казано и все пак това не са народни представители. Над 60% от народа не сме гласували. Мантрата ще гласувам за тоя за да се махне оня е изчерпана. Драги сънародници, стискам палци на другите избори да не гласувате за мъст, а да си помислите дали можете да седнете на маса с човека за който гласувате. И като си признаем, че не можем да ги понасяме ще спрем да гласуваме за евтиняци. Ако избирателната активност падне под 25% все още ли ще ги наричаме народни представители?

19

Румен Владимиров

преди 2 години

Айде къш от тука мисирка селска! Ходи на Учин дол при шефа си да мяташ кючеци на поляната! Най-мразим простакеси па и с претенции!

18

Ива Митева

преди 2 години

Ами,какво да правя? Харесват ме хората и ме подкрепят. Подкрепят също и ИТН. Очаквам дори и като мажоритарен избран депутат да бъда отново Председател на следващото Народно събрание.Редовно получавам съобщения в социалните мрежи колко ме подкрепят хората.

17

Икономист

преди 2 години

Кирил Петков ходат с Лора Инджова.прекрасна двоика.

16

Възмутен

преди 2 години

Простотия, и отвратително просташко говорене. Хора без морал, без възпитание, без достойнство и държание културно. Това бяха представителите на народа и една жена на която нищо не се разбира какво говори. И тя безотговорна първо кэм себе си щом не е отишла на логопед......

15

Анонимен

преди 2 години

тая още ли диша?

14

Анонимен

преди 2 години

Аха, тона на омразата го зададохте вие от итн, така че ще си сърбате, това което сте си надробили! Повече от 10 % няма да вземете на следващите избори.

13

БАЙ ЙОРДАН

преди 2 години

До Анонимен Не и трябва да свиква а да си ходи у дома.

12

баба мара

преди 2 години

сега убедихте ли че в тази прос-таш-ка среда само кобрата т дончева може дабъде председател на нс и да се справи с всички мизер-ни-ци попаднали случаинов коридорите на нс на следващите избори ще видите каква цедка ще бъде икаква ще бъде изб активност ще ударим света в земята

11

Истукан

преди 2 години

Всеки иска да краде и не могат да се разберат за закони, камо ли за правителство.

10

Дедо

преди 2 години

Гледахте ли я тая?Как в началото каза че не била партийна,а после каза "ИТН СПЕЧЕЛИХМЕ на вторите избори"?А сега де!

9

Анонимен

преди 2 години

няма таква държава да сложат за председател фъфлеща жена има такъв народ да избере такава