11

Анонимен

преди 2 години

Който не е бил във ВВС да ви обясня, Турските самолети правят редовни нарушения на въздушната граница. Една време вдигахме 2 Миг21 или 2 Миг29 и онези изчезваха. На прехват и онези се насираха. Вдигаха и ПВО-то. Сега е разграден двор. Вечна слава на 3-та Авио База.

10

българин

преди 2 години

До: номер 4 (бай Иван) Бай Иване, не позна, не позна и пак не позна. Изобщо, написал си небивалици. За едно съм съгласен обаче - не, няма за какво да нападаме Русия. Няма причина. Обаче ако Русия реши да ни напада, можем да окажем отпор. Ти не леж на тая кълка, че МИГ-овете ни били стари. Българската армия не е като афганистанската армия. Ако има истински българи, патриоти, трябва да последват примера на поляците!

9

Анонимен

преди 2 години

1: В грешка си с около 10-15г. Приет на въоръжение в СССР 1982, в БГ идва мисля беше в началото на 90-те (нови самолети). Така че както и да го гледаш не е 50г а по-скоро 30г. Ф-16 е на въоръжение от 43г, като спират през 2017. Но понеже бедните Сомалийски държави го искат започват пак през 2019 за износ. Цената на Ф-16 70/72 е $64млн, ние плащаме $250млн за един. Другото е без коментар колкото и да се напъвате с че идва с екстри и не знам си какво друго.

8

Не се прави на yлaв!

преди 2 години

До: номер 9 Много добре знаеш какви - руски нарушители!Всички знаем това!

7

внимавайте ей

преди 2 години

Че ако свалят и другия пилот и ще я вапцаме!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Интересно какви ли нарушители може да имаме ние и гърците освен от турска страна, а уж сме съюзници.

5

Анонимен

преди 2 години

Като цъфнат новите ни Ф- ки на Графа и ги наобиколят папараците- ***, ще видим тогава какво ще си изсмучат из под ноктите, като опорки другарите руски агенти?!

4

Анонимен

преди 2 години

до 3 С нашите може да си направим единствено хартиени самолетчета с чертежите им за 3 милиарда

3

бай Иван

преди 2 години

И от кого се пазим? Нали с всички сме в добри съседски взаимоотношения. Със САЩ и Турция сме партньори в НАТО, значи няма страшно. А за Русия не сме никакъв дразнител, нито можем да ги нападнем - а няма защо, а ако те тръгнат да ни нарушават въздушното пространство няма ние как да ги спрем. С две думи излишни милиарди евро за модерни самолети, които ще получим след време.

2

ПИЛОТИ, ПАЗЕТЕ СЕ..!

преди 2 години

ЩОМ РАДЕВ ПРАВИ ТРЕНИРОВКА - ЖИВОТЪТ ВИ Е В ОПАСНОСТ....

1

Анонимен

преди 2 години

Не дейте да напъвате много 50 годишните самолети Миг.