22

La France

преди 2 години

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

21

Щерю

преди 2 години

Военните филми са нищо пред истинските мисии...

20

Христо Христов

преди 2 години

Дали на този мин-вал поста ми #17 ще е приятно накой да дойде от 2000км и да го уцие ей-така, без присъда, но за да се хвали на себепждобните си?Макрон те е нищо повече от ислямски терорист криещ се в хралупа...

19

световен терорист

преди 2 години

Нямам рога,нямам копита,нямам бивни,нямам скъпа кожа...моля да не се хабите напразно за да ме убивате...!!!!!

18

ловец

преди 2 години

АБЕ свършиуха ли се жювьотните,че почнахте да ходите на лов за человеци и да ги убивате като трофей терорист...?Къде Ви е хуманизма и либерализма ????

17

xaxsasб

преди 2 години

А и като казвам контрол над популацията не говоря само за загинали агресори. Онези избитите по пещерите или цивилните да не би да са били кастрирани? ;} Войната е нещо много красиво от гледна точка на живота. С разлагащите се трупове се хранят стотици хиляди биологични видове и от мицел до човек всички обичат вкуса на прясно разлагаща се плът. Някой ден като се преродиш под формата на червей ще си изключително благодарен за всеки 25 годишен ветеран седящ и просещ на тротоара с гангренясал крак.

16

xaxsasб

преди 2 години

До 13 - повтаряш същото като мен само че вместо необразовани ги наричаш "19-20 годишни на които им е обещано образование". Умрелите са съвсем малка част от контрола над популацията. 1/3 се връщат умствено увредени, спят под мостове и се самоубиват. Жените им ги зарязват още на втората година служба, децата им растат без семейни ценности и съответно не създават нови. ;} да умра за 40 девственици като с 2 бона на месец мога да спя с 40 *** на година? На война ще отида през крив Макрон. ;}

15

Анонимен

преди 2 години

По-добре кажи на кой красив остров го пенсионирахте, наши хора сме си...

14

Анонимен

преди 2 години

Той падна, друг ще го смени и толкоз. Какво тук значи някаква си личност?

13

ндаа

преди 2 години

И сега почват да следят следващия,планират операции,набират изпълнители и ги тренират ,и накратко кипи безсмислен труд!Но най-важното е,че заплатата върви,и трупат стаж за пенсия!

12

Анонимен

преди 2 години

Убийци!!!

11

Анонимен

преди 2 години

До 7 - На война пращат 19-20 годишни момчета, на които често им обещават достъп до образова ие и кариера, така че мълчи. И броят на загиналите американски войници в Афганистан е 2401 души, за периода на цялата война, което е по-малко от жертвите на катастрофи в САЩ за месец. Измисли друга болнава лъжа!!!

10

До 10

преди 2 години

Щото тва е маратон а не спринт, вероятно се знае кой ще го наследи, само дето следващия ще има едно на ум, пък и психологическия ефект към новите членове ще по голям кат знят, че могат да ги напипат

9

Анонимен

преди 2 години

сега ако направят пак някой атентат и умрат хора. защо трябва да се развяват подобни военни операции в интернет.

8

Анонимен

преди 2 години

Тази последната държавата дето сте посочили - ако я напиша и аз ще ми се цензурира коментара.

7

xaxsasб

преди 2 години

До 6 - няма как да стане. Народа трябва да се филтрира по доброволен начин. Ако няма войни, трябва да се наложи изкуствен контрол над ръста на популация. Сега на война отиват ниско-образовани с финансова нужда, по собствено желание - естествен филтър. Да си видял някой работещ американец, руснак или французин да отива на война? Ако идеологиите вършеха работа войниците на фронта нямаше да тичат в паника и да избиват всичко цивилно дето мръдне от страх.

6

Qanon

преди 2 години

А терористите от военноиндустриалния комплекс на ФАЩ кога?

5

До 3

преди 2 години

То тва е логиката на партизанската война, малък срещу голям, удряш и бегаш, седиш му в сивите зони..., иначе набара ли те, си свършен

4

е,и кво

преди 2 години

Направиха го герой!Много умно,няма що!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Браво! Изключителен успех е да намериш и ликвидираш пустинен хамстер. Правят се на големи мъже, но реално са шматки. Смо се крият и водят партизанска война. Браво на Франция. Изпревариха Сащ, което си е огромен успех. Предполагам, че ЦРУ им е дал информация за локация.