14

Анонимен

преди 2 години

Англосаксонците са най-пpoтивните същества.

13

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Чудесна новина за Австралия. Франсетата си мислеха че са ударили кьоравото като се опитаха да им продадат обикновенни дизелови подводници за 31 милиарда евро. Сега ще си имат атомни и то за по-малко пари. Ако ситуацията се нагнети може дори да им дадат и торпеда със специални бойни глави. Никой не може безнаказано да изнудва англосаксите, дори и Китай.

12

Анонимен

преди 2 години

Англоговорящият свят винаги е бил единия полюс в световната политика.

11

Анонимен

преди 2 години

По една ракета Сармат с унищожителна бойна глава и ЧАО

10

Анонимен

преди 2 години

Защо нов. С "Петте очи" какво стана, не върши ли работа вече?

9

Анонимен

преди 2 години

тия пак са замислили някое злодеяние,не ще да е на добре този съюз,ама щом Австралия е включена ще правят нещо в долната земя ми се чини...

8

Бледа е фантазията

преди 2 години

ни,какво може Китай.1.Скромно живеещ трудолюбив народ,с ограничени потребности;2.Огромна диаспора по цял свят,носеща ноу-хау(научно-технически шпионаж), която е и пета колона при евентуален конфликт;3.Голям производствен потенциал, разполагащ с неограничен човешки ресурс и средства за производство;4.Налични финансови резерви от порядъка на трилион долара;5.Военни технологии и производство от ново поколение;6.Централизирана власт необременена от отчитане пред псевдодемократи и НПО-та.

7

Анонимен

преди 2 години

Англосаксите се обединяват в Океания. Съвсем като в "1984" на Оруел.

6

Анонимен

преди 2 години

Ами те и така са си съюзници, тъй че нека си се съюзяват, въпроса е дали ще има война с Китай? А тоя въпрос го решават евреите- кукловоди! Уникално гадна е и позицията на путин, заедно с лукашенко прекарват терористи " бежанци" от Афган за Полша! Всички извън Вишеградската и Пекин са еврейски подметки!!! Дано оцелеят но ще е трудно!

5

Ами тя Англия,

преди 2 години

нали е съседна държава на Австралия и Китай,реши да се набърка в .айната.Това, което прави,с нейните ограничени възможности,е от една страна "морална подкрепа", а от друга страна - част от стратегическите оръжия на Китай ще имат допълнителна,европейска цел,тоест ще намалят целите в САЩ и Австралия.

4

Анонимен

преди 2 години

Така САЩ отстраниха Франция като конкурент. Франция беше пред сделка с Австралия за 38 милиарда долара за атомни подводници. Останалото е лъжа след лъжа.

3

Анонимен

преди 2 години

Къде са ядрените подводници? Там долу. ;))

2

Анонимен

преди 2 години

Значи корея и иран не могат да имат атомно оръжие а австралия и изрел могат страно нещо е човека

1

Анонимен

преди 2 години

Ехаа! Озита с атомни подводници! Това е, като хасковлии с изтребители.