35

Отчето

преди 2 години

Папата е християнин , а не антихрист , каквито са превзели ЕвроПарламента!Ако придължават с тия нехристиянски напъни , с тая експлоатация на демографския ни ресур е крайно време България да се обърне на Изток !Ние искаме да строим икономиката на България , а не на Запада!Такива национални предатели , като Борисов и ГЕРБ се продават за еврофондове коита да откраднат , затова бой до дупка по ТИКВАТА!

34

Прав

преди 2 години

е папата, иначе ще трябва да направят доста клонинги...

33

Обективен

преди 2 години

В Полша бяха забранени абортите за жени.Сега трябва да добавят в закона и аборти при мъжете.

32

Анонимен

преди 2 години

Папата прие хиляди лъжи и глупости на обратните,жените и сакатурниците ,дето управляват днес западния свят,но се дърпа само за гей браковете?Усети ли папа какво се случи -дехристиянизираха Европа и тя отново е езически свят.На всичко отгоре перспективата е, ако някога пак оставят езичеството да приемат исляма.

31

Т.Петков

преди 2 години

Ами разбира се. Господ е създал мъжа и жената, за да раждат деца. Вярно е, че хората са единствени сред живия свят, които правят секс за удоволствие, но бракът се сключва с намерение семейството да има собствени деца. Понякога има трудности и днес в болшинството случаи те се решават с оплождане ин витро. Никой не пречи на двама мъже или две жени да бъдат добри приятели, но секс между двъма мъже или две жени и създаване на еднополово семейство, това е богохулство

30

Що"Да"Вида

преди 2 години

Бог се трансформира за да е в крак с времето?!Тва сериозно ли го мислите?

29

Анонимен

преди 2 години

Edin pyt da posluscha boga ES e Sodom i Gomor

28

Българин

преди 2 години

"И подчерта, че е нужна спокойно проведена дискусия, за да бъдат убедени скептиците." Ама, този еретик още ли си мисли, че ще прилъже неваксинираните да се набодат с еврейските експериментални ваксини? Той съвсем е загубил ум и разум, щом храни такива жалки надежди. Никога няма да си поставим фалшиви ваксини, нито ще водим диалог с палачите на свободата и всички останали ценни неща!!! С из.роди и масови убийци, които се интересуват само от власт и пари на всяка цена, диалог не се води!

27

НЕМА ТАКЪФ

преди 2 години

КАТОЛИК + КАТОЛИК = ПРОТЕСТАНТ !

26

Анонимен

преди 2 години

И да благославя, и да не благославя, католическата църква вече никой не я бръсне за нищо. А с позицията си за мигрантите папата отблъсна и малкото останали вярващи хора на запад.

25

Анонимен

преди 2 години

До Май - май..."Китайците се опитват да унищожат западната цивилизация бълвайки срещу нея всякакви извратени и анормални идеологии..." ------ не са китайците. Едни други, по-близо са... едни с големи носове

24

ааа

преди 2 години

"Папата припомни, че от десетилетия хората са били ваксинирани срещу морбили, заушка и полиомиелит".Само че тука има една "незначителна" разлика:изброените ваксини са били разработвани и тествани десетилетие на опитни мишки,а сегашното препаратче е изпрабвано около 6 месеца и то на хората,т.е. хората в настоящият случай замениха мишките.Това е истината,всичко останало,колко помагали,вредели и т.н. са "бош лаф"...

23

Църквата

преди 2 години

Трябва да забрани абортите при еднополовите двойки.

22

ДДРОнег

преди 2 години

Някой знае ли каква е съдбата на Содом и Гомор ?!___И че тези, които забравят историята, отново я преживяват ?!

21

Анонимен

преди 2 години

Всяко вмешателство във вселенските закони е пагубно

20

аз

преди 2 години

Когато мъж роди от мъж или жена от жена ще подкрепя еднополовите бракове

19

Анонимен

преди 2 години

Хора, не разбирам защо е тоя зор за бракове. Те не съществуват вече дори и сред мъжа и жената като семейство. Никой почти не се жени. Хората съжителстват и закона ги приравнява на живеещи в брак. Нека просто се пипне закона така, че и живеещите на семейни начала от един и същ пол да са приравнени по права на тия от различните полови. Така ще се наследява без проблем. Не виждам драма. Но ако се крещи за еднополови бракове, но пък се толерира да не се женят мъж и жена, то тогава е извратено.

18

Ястребител 9и разряд

преди 2 години

Защото на едни хюммета им се рови на един в друг задтниците, брадатият старец в небесата ще се разгневи и ще ни замеря пак с камънаци по главите. А бе откъде и да гледаш, си е пидарразска работа, СПИН да ги мори, ковид да ги тръшне!

17

Анонимен

преди 2 години

Содом и Гомор. Пляскането в анaла с мъже - най-висшата Европейска ценност и човешка свобода!

16

до 21

преди 2 години

Друго не можа да измислиш, нали хомо? Прикритият гeй си ти, съдейки по IP-то ти, в комбинация със писане под всички статии от сутринта насам. Смешка, ще ревеш. Намери си работа