97

Д-р Хаус

преди 2 години

И аз познавам един дето уж беше много резистентен и невярващ във ваксините ама на хвана го и сега си е кажи речи инвалид. *** народ са туй българите!

96

Анонимен

преди 2 години

Още 20 умрели утре и излизаме на шесто място в света. Стегнете се, българи! Никакви ваксини, никакви болници, никакви маски, чай и аспирин в къщи.

95

Анонимен

преди 2 години

Вчера ми звъня една приятелка да ми каже, че мъжът и е с положителен тест за ковид, но са много изненадани, защото той няма абсолютно никакви симтоми за това заболяване. Тестът му е направен, защото е трябвало да постъпи в болница във връзка с друго заболяване, което няма нищо общо с ковид. Препоръчах и да направят допълнителни тестове и ако е необходимо да заведат дело

94

До 102 глупости

преди 2 години

Данните към момента, сочат че вие говорите глупости. И към вас се обръщам, ако имате данни за заболяваемост, от ковид 19 или друг корона вирус, която да надхвърля 20% от популацията да ги приложите в подкрепа на твърдението си.Иначе, просто твърденията ви са несъстоятелни.Страхът убива първо разума.

93

До 98

преди 2 години

Как се натръшкахте, потекоха ви сополите или половината от вас вече не са между живите?Коронавирусите са условни патогени , опасни са само за хора със съпътстваща патология.

92

До обективен

преди 2 години

На какво основание твърдиш че броят им е по -голям?Отделно, дори и да приемем , че си прав и бройката е занижена, нека дори двойно, ситуацията не се променя кой знае колко.Ще имаме 6% заразени за година и половина и 0.1 % починали в световен мащаб. На това ли му викаш пандемия?

91

до 92

преди 2 години

Абсолютни глупости. Никакви 80% от населението не са резистентни към Sars-Cov2. Масово хората по развитите държави не се заразяват, защото спазват мерки и безупречна хигиена. Виж, тука Бай *** във вируса не вярва и едни и същи ***, поклонници на престъпника Мангърофф се разболяват вече за трети път.

90

До 96 лъжеш

преди 2 години

И на какво основание твърдиш че лъжа.Можеш ли да подкрепиш твърдението сис някакви данни.Например да посочиш някакъв коронавирус, който да е заразил повече от 20% от популацията.Аз съм приложил данните които, са налични към момента по отношение на ковид 19 и те са в подкрепа на моята теза.Всеки може да каже лъжеш, за каквото и да е твърдение, това не превръща твърдението непременно в неистина.Когато фактите говорят, знаеш...С нетърпение чакам да ме обориш с аргументи

89

Анонимен

преди 2 години

До Факт От 1 февруари 2021 до днес в Англия от Делта варианта са от потърсилите спешна помощ са починали 1500 души. От тях 1000 са вакиснирани. Но вакисните работят, вервайте ми.

88

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам дали 80 % от населението е резистентно след като в нашата фирма за една седмица се натръшкахме абсолютно всички. Хубавата новина е вече караме втора поредна вълна без нито един болен и без да носим маски на работа. Наистина има и резистентни, но те са сигурно 4-5 % не повече.

87

Обективен

преди 2 години

Въпреки строгите предпазни мерки, към момента в целия свят над 227 милиона са регистрирани като заразени и над 4 милиона и 673 хиляди са регистрирани като починали от Ковид-19. Реалният им брой е по-голям. Някои казват 3 пъти повече, други шест пъти повече, трети 10 пъти повече. Ако го нямаше предпазните мерки, починалите в целия свят щяха да са 140-150 милиона. Ваксините са една от предпазните мерки

86

До 92 (до факт)

преди 2 години

Лъжеш като казваш, че "Отделно 80% от населението е генетично резистентно към коронавирусите и ковид 19 не представлява опасност за тях".

85

Анонимен

преди 2 години

Това не са новозаразени, а дали положителен резултат от фейк теста!

84

Епидемията буксува

преди 2 години

Трябва да изчакаме децата да разнесат заразата.

83

SHEFA

преди 2 години

ЧАКАЙТЕ МАЛКО -НА 13-ТИ И 14-ТИ КАЗАХА В ЕФИР ЧЕ СЕ ОЧАКВА БУМ НА ПАНДЕМИЯ НА НЕВАКСИНИРАНИТЕ.ОК-РАЗБРАХМЕ ЗА 1-ИН ДЕН БЛИЗО 2000БР.-ДОБЪР ОПИТ.

82

до факт

преди 2 години

За година и половина в световен мащаб от супер страшния вирус са се заразили 220млн. души, това представлява по-малко от 3% от популацията. Починалите са къмто 4,5 млн души, демек, около 0,06% от популацията. Отделно 80% от населението е генетично резистентно към коронавирусите и ковид 19 не представлява опасност за тях. От ОРЗ, различни от ковид в световен мащаб, умират над 2,5 млн деца по данни на СЗО. Смъртните случаи причинени от ковид при деца са редки изключения.Това са фактите

81

SHEFA

преди 2 години

ЗАЩО ПРИ ПАНДЕМИЯ НАКАРАХТЕ ДЕЦАТА -УЧЕНИЦИТЕ ДА СЕ ТЪПКАТ ЗА ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ С РОДИТЕЛИТЕ ?-ДА ИМ МЕРИТЕ ГРЪДЕН КОШ ВИСОЧИНА И ТЕГЛО?-А?-ЗАЩО БЕ?-ЛИЧНО ЖЕНА МИ ВОДИ МАЛКАТА МИ ДЪЩЕРЯ И КАЗА ЧЕ Е ПЪЛНО С ХОРА.-ТОВА ИМАШЕ ЛИ ГО В НОВИНИТЕ?

80

Анонимен

преди 2 години

Аз съм транс-ваксър, самоопределям се ваксиниран и който ми казва обратното ме дискриминира и нарушава човешките ми права. Жалко, че не съм и черен, тогава щях повече права да имам ама и така е добре.

79

Факт

преди 2 години

От 1 март 2021 до 14 септември 2021 само 64 починали от вируса, които са били ваксинирани, при общо 9494 починали от вируса в България. Какво по-очевАдно доказателство, че ваксините помагат?! При това не е ясно колко от тези 64 починали са били напълно ваксинирани поне две седмици преди заразяването, за да сработи напълно ваксината, може би нито един.

78

Атанас Велмазов

преди 2 години

АХАХАХАХАХАХАХАХА ИМА ЛИ ОЩЕ БАЛ.АМУРНИЦИ, КОИТО ВЕРВАТ НА ФАЛШИВАТА ''ПАНДЕМИЯ '' КОФИ 19 ?????????