19

Анонимен

преди 2 години

А така. СЕОто на Pfizer още не се е ваксинирал. Но иска да прилага ваксината си върху чуждите бебета.

18

Анонимен

преди 2 години

Социопата садист бил ГЕЙтс е озверял яко,щом и на бебета почна да налита..

17

Анонимен

преди 2 години

фашистка пропаганда за която и Гьобелс би завидял .

16

Анонимен

преди 2 години

"Killing is my business and business is good"

15

no name

преди 2 години

Хм аматьорчета. Защо, ще чакате да се раждат и да стават бебета. Още докато са ембриони в корема на майките им трябва да ги ваксинирате, така ще се раждат безсмъртни. ... Извън иронията - На тия няма ли кой да им дръпне шалтера, че вече влизат в сферата на научната фантастика. То бива експерименти и печалби, ама да посегнат на децата вече е геноцид!

14

asd

преди 2 години

САЩ си остават лидери в науката. Ние ще дишаме прахта и на Македония скоро.

13

Мнение

преди 2 години

Светът се е побъркал!Без майтап!Ще ни очистят тез сатанисти и ковидекстремисти!От ден на ден се убеждавам че точно това е целта им с тия вируси и отрови наречени "ваксини"!

12

ПОЛЗИТЕ>РИСКОВЕТЕ

преди 2 години

Протичането на миокардита е различно. В леките случаи оздравяването настъпва след няколко седмици, а в тежките минават месеци. Трудоспособността при миокардите е напълно загубена. Болните трябва да си почиват дори и 2-3 месеца след оздравяването. След острата фаза на възпалението, някои пациенти развиват хронична сърдечна недостатъчност заради увреден сърдечен мускул. Хора, страдали от миокардит, са с повишен риск от развитието на внезапно и потенциално смъртоносно сърдечно-ритъмно нарушение.

11

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли за колко болести вече има лек ,но умишлено не се предоставя защото фарма мафията ще си намали печалбите ! На тях им е по изгодно в дългосрочен план да подържат пациентите ,но не и да ги лекуват !

10

Анонимен

преди 2 години

До: номер 6 Да бе, наистина! Ние ли сме глyпaви та някой трябва да ни обясни? Или може би преводът е неточен? Как така нещо е напълно безопасно, обаче с "огромен риск от странични ефекти"??? Например, миокардит при 14 годишни момчета - напълно безопасен ли е??? Синът ми е 14 годишен и от вчера е ученик в 8 клас!

9

Не!

преди 2 години

Ваксинален фанатизъм!

8

Фин

преди 2 години

До ЦИРК КОВИД .....така е прав си, сложих ти плюс. Искам обаче да ти кажа, че хората си заслужиха всичко, което се случи през последната година и половина. Човечеството си заслужи тази съдба и какво ли го чака още?!

7

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирането ще става само срещу информирано съгласие от бебетата...

6

Цитат от статията:

преди 2 години

"......че тя е безопасна, но има огромен риск от странични ефекти...." - ами оставям без коментар !!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Когато обществата стоят и гледат безучастно ,купени с програми от правителствата,бавно но сигурно се превръщат в парчета месо...

4

Анонимен

преди 2 години

Направо да ни вкарат РНК информацията в генома и да приключва! Така вече всички ще се раждаме ваксинирани!!!

3

Илюминат-заговорник

преди 2 години

Споко , световният елит, начело с Бил Гец няма да разрешат, защото обичат да закусват с био продукти, без консерванти

2

КОВИДЛОГИКА

преди 2 години

"Предварителните изпитвания на ваксината Pfizer при малки деца показват, че тя е безопасна, но има огромен риск от странични ефекти"------------- - хора? Забелязвате ли, че вече се отнасят с нас като с умствено увредени? Имам една отрова, която е безвредна, но може да умреш от нея? Как е логиката?

1

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Група, която има 0.00000% риск от болестта, с "ваксина" която не създава имунитет, и страничните ефекти са множество и ужасни. Айде загрейте вече бе, ваксърпсихари?