24

Пурко

преди 2 години

Оценка,минус три.

23

затова сте роби...

преди 2 години

Щото се оставяте , мошениците и негодниците да ви кецат ...за без пари...че даже им се радвате ....ха,ха,хаааааааааа

22

Анонимен

преди 2 години

Ива Митева живее в илюзорен свят, в който тя е умна и образована, а депутатите способни, отговорни и продуктивни. В 46 НС пролича, кой, как се е "образовал" и какво може. По втория начин, както казва народът.

21

Анонимен

преди 2 години

2- , за 46 НС. Депутатите от антигербсбирщината имат повод, да се срамуват. Никога в парламента не е имало толкова много посредственост, скудоумие, чалга, простащина и недемократичност, както в 46 Народно събрание. За което си получиха депутатските заплати, от нашите пари. Задлъжниха българите, да плащат стотици милиони, за избори безкрай. Взривиха демокрацията. Позор.

20

О

преди 2 години

Нищо не свършиха ама си вземаха заплатите, хонорарите,извънреден труд ,пътни,охрана и т.н.на такъв народ това му се полага.те богати ние бедни.и днес като слушах,ми че те всички се гласят пак да са народни представители.следващия парламент ще работим за това ,онова а народа къде е.

19

Анонимен

преди 2 години

Свършиха работата си като кучето на нивата!!! Ама нали има будали, които им плащат!!! Дано се осъзнае този народ и да не налита на лустросаните. Толкова години не се научихме, не се поучихме!!! Омръзна ми проба-грешка!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Тези, ако са в нормално училище отдавна да бяха изключени за лошо поведение. Какви шестици, какви двойки.

17

Анонимен

преди 2 години

Най-добре беше да си остане служебното правителство,защото ще се похарчат много милиони за пак от същото и пак няма да се разберат.

16

Анонимен

преди 2 години

Можеше да се свърши и повече работа, но председатлката на НС не беше опитна и обиграна и накрая бездействаше. Трябваше да свика поне 2-3 извънредни заседания.

15

Стоев

преди 2 години

Риторичен въпрос.Защо аджеба никой не повдига въпроса за скандала в Германия и репликата "Вие поддържахте един корумпиран Мин.Председател в България"Ало къде сте 'опозиция"?

14

ИБГНИ

преди 2 години

За 3 месеца този парламет и правителство свърши 2 пъти повече работа от колкото през 12 години диктатура на ГЕРБ!! Но най-значителната победа беше отнемането на бюрото за защита на свидетелите от Гешев!! Сега свидетелите ще казват истината, а не това което Гешев нареди. Бизнеса рекитиран от Борисов и Гешев, че може да си отдъхне

13

Анонимен

преди 2 години

Еми такива си ги избирате.Какъвто народа,такива и депутатите.12 години простите си избираха простия(според неговите думи).Този път се надявахме на по-умни,а то пак същото.

12

Анонимен

преди 2 години

Оценките ще ги даде народа.И после да не му се сърдят.

11

Ц до 9

преди 2 години

Прав си. Сбирщина от хора на Божков с колкото се може по- малко мозък и повечко алчност. Няма да се учудя утре Софиянски да ни е мин. Председател. Всичко се направи в услуга на Един човек и всички знаем кой е той. Нищо добро не ни чака.

10

Samo minavam

преди 2 години

Конфискувайте им всичко на тези *** и ги оставяте да живеят с 30 лева на ден и да си плащат сметките. Робите в Бг я карат така.

9

Хммм

преди 2 години

Кьорав народ карти не играй, щото хитрите го изиграват с апломб и дори се бият в гърдите колко са честни.

8

Анонимен

преди 2 години

В Сърбия е Скупщина тия са сбирщина нищо не става от тях.

7

999

преди 2 години

Повечето нови и някои от старите бяха на божковата хранилка. Сега си броят кинтите. Обществото е най- долно изиграно!

6

Анонимен

преди 2 години

Чалгамените бяха кръгла пресечена НУЛА,Мая Мутрометресата Лош 1,БСПслаб 2,ДПС среден 3, ГЕРБ среден 3,ДБ добър 4

5

Най-слабия

преди 2 години

От новата ни история с много необразовани и кухи депутати !