21

НикогаВечеСДС-Чума

преди 2 години

Търсете ги при Драгалевския @й дук.Преди четвърт век СДС-Чумата ги прокуди през Терминал 2.

20

Анонимен

преди 2 години

Всъщност недостигът на сестри и лекари е катастрофален в България. Всички в министерството го знаят, но нямат решение.

19

До 16

преди 2 години

А защо високообразован специалист трябва да иска да работи за 700 лева? Ти би ли работил за толкова?

18

Анонимен

преди 2 години

То само недостиг на общи работници, няма в България, в следващите години нещата ще стават много по-лоши. От 9 милиона само след още 20 години България ще е 5 милиона от които 2 милиона ще са пенсионери, ромите ще са също толкова и мнозинството от тях няма да е добре образовани. Вие си направете извода дали добре ни управляват, за мен това е най-голямата национална катастрофа в 1300-та годишната ни история.

17

МАРИТА -

преди 2 години

До Анонимен- Убиха майка, с нечовешшо бездушие и невеество, но усвоиха пътеки. Това не са хора - престъпвици с бели престилки, които не заслужават да са на лицето на земята. Трщаи линейки не оказаха помощ за проследяване, овладяване и предотвратяване на увреда на вътрешните органи. накрая с четвърта в гробницата установиха колко е тежко състоянието?! да , защото своевременно не я хоспитализираха. И там неадекватно "лечение" я довърши. Това е убийство , а печелят. На убийците се плаща.

16

МАРИТА

преди 2 години

До Анонимен-Всичко е за пари.

15

батман

преди 2 години

Като "специалист здравни грижи" вземам 1600 пануда чисти в Англия. Интересно кой и как би ме мотивирал да се върна в България на 700 лева бруто? Още повече ако добавиш и всичките прекрасноти на българския трудов пазар- зверове началници, дерибейщина, корупция, простотия, връзкарство. Клюките и сплетните и тук си ги има, особено сред румънците. Но всички други идиотщини пристъщи на българската работна среда- не.

14

ЛИЧНО МНЕНИЕ

преди 2 години

В България има повече от достатъчно Лекари и Сестри , даже се завърнаха от чужбина .Истината е че всички искат да работят в частни болници - за повече пари и малко работа . Никой не иска да работи в Държавана или Общинска Болница за 700 лева . Справка - проверете доходите на лекари от частни болници - до 1 500 000 лева за миналата година , без пациенти .

13

Пояснение

преди 2 години

Професионалист по здравни грижи означава болногледач. Санитар. Не че няма недостиг и на лекари и на медицински сестри.. .

12

Пояснение

преди 2 години

Професионалист по здравни грижи означава болногледач. Санитар.

11

Хахаха

преди 2 години

Стойчо Кацаров през негово НПО е финансиран пряко от собственика на Чайка фарма, който строи болницата в Казичене.Но за да плаща касата трябват свободни бройки легла. Ето защо Кацаров нарежда да се унищожи Александровса болница, която е държавна, за да има брой легла за новата частна болница ...Гранд корупция ... пРезидента и той омазан в корупция.

10

Анонимен

преди 2 години

ВАКСИНАТА ДАВА БЕЗСМЪРТИЕ!

9

Анонимен

преди 2 години

Вън от чадъра на Фигуранта! До скоро Кацаров твърдеше, че се умира с Ковид. Откакто дойдоха да му дърпат ушите от ЕС започна да говори, че се умира ОТ Ковид. иЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО БЪРЗАМ НА СВЕТОФАРА СЪМ. ПОСЛЕ ЩЕ ПИТА ОТНОВО.

8

Анонимен

преди 2 години

Защото има недостиг Кацаров уволнява топ лекарите в България. Кацаров дори изнудвал проф. Костадинв Ангелов да увеличи заплатата на жена му в Александровска болница. Кацалов не е избиран от народа. Той е антиваксър назначен от Радев. Освен това Кацаров е с отнели лекарски права и е парадокс, че е здравен министър. Оставка, Кацарооов!!! Вън от чадъра на Фигуранта! До скоро Кацаров твърдеше, че се умира с Ковид. Откакто дойдоха да му дърпат ушите от ЕС започна да говори, че се умира с Ковид.

7

Stoyanov

преди 2 години

Накарайте ги да се ваксинират и ще останете и без тези който имате.

6

Анонимен

преди 2 години

Защото има недостиг Кацаров уволнява топ лекарите в България. Кацаров дори изнудвал проф. Костадинв Ангелов да увеличи заплатата на жуна му в Александровска болница. Кацалов не еизбиран от народа. Той е антиваксър назначен от Радев. Освен това Кацаров е с отнели лекарски права и е парадокс, че е здравен министър.

5

Чужденец

преди 2 години

Има недостиг на професионалисти във всички сфери - професионалистите в Бг са много малко и затова няма съществен чужд бизнес в страната.

4

Анонимен

преди 2 години

Докторе търсете студентите по мидицина ,,и без това нищо не вършат

3

Зов за пари

преди 2 години

Това е идеята да има много работещи бедни хора, които да си дават парите да бъдат лекувани да живеят кратко за да не получават пенсии.

2

Бизнес е Здравето

преди 2 години

Като има много болни и търсенето скача и това определя пазара и бизнеса.