171

О,Шипка-радефф

преди 2 години

ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ "Т;Р;У;П; , НЕ СЕ ПРЕВРЪЩАЙ В НЕДО-РАЗУ-МЕНИЕ НА ГРЕШКАТА - радефф !

170

Не!

преди 2 години

Браво Янев!

169

Микис

преди 2 години

БРАВО, ЯНЕВ!!!Имаме надежда, че у нас нещата няма да се развият по вече ясния на всички сценарий, в който набутаха почти целия свят.

168

Бгг

преди 2 години

До АнонименТи да не падаш от небето ? Медиците си казаха думата - повечето не искат да се ваксинират. Не разбра ли ?

167

Анонимен

преди 2 години

Еми хем сме в извънредна ситуация и измират хора все едно на война, хем се грижим да не дискриминираме по-глупавите, заради отказа от ваксинация на които не можем да приключим с извънредната ситуация. Другите страни отварят бизнеса си и бройките на починалите си остава нисък, ние тепърва затваряме заради антиваксърските истерии.

166

Анонимен

преди 2 години

Изкъртихме всички мивки в Европа с такива изказвания.

165

Куршум за министъра1

преди 2 години

Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, не.г.ри- ***.йм.уни и китайци... Пускат арабите и н.е.г.рите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.

164

Куршум за Министъра2

преди 2 години

А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ....

163

Анонимен

преди 2 години

Що пищите Ваксите та нали сте безсмъртни и ще пребъдете във вечността , какво Ви интересуват смъртните

162

Анонимен

преди 2 години

Премахнете ковид пътеките и не приемайте в болниците с ковид, те са си направили избора, възможно е да им вкарат чиповете с антибиотика.

161

Анонимен

преди 2 години

СЕГА разбрахте ли защо сме последни по ваксинирани в Европа и първи по смъртност от Ковид в света? Защото руските слуги на Радев по всякакъв възможен начин саботират ваксинацията, включително и с отказа си да провеждат активна камания ЗА ваксинацията. НЯМА друга такава страна освен Диктатурите на Беларус и Северна Корея, където това нещо да се случва. Ударихме дъното на света. Горди ли сте, че измирате по заповед на руснаците?

160

Методи

преди 2 години

Мин.председател да се прави на,,добър"?По света на такъв пост хората да се ваксинират ,тоя дрънка точно обратното?Избори идват ,жадни за власт,безсрамници.

159

Анонимен

преди 2 години

Браво на Янев!

158

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТочно медицинска криза е, защото болниците са пълни с болни и медицинските кадри обират каиша. Затова и докторите би трябвало да командват.

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен179 Пич, докторите казват че това не е медицинска криза а политическа, ти някъв объл кат ечен камък ми казваш че е медицинска. Кой си ти бре? А и хората го виждат - кризата не е медицинска.

156

Анонимен

преди 2 години

Решението не граничи с дискриминация, решението е правилно, нормално и никой не може да те накара да се ваксинираш задължително. Според законите на РБ, ваксинацията е доброволна. Който иска - има центрове. Който не иска - ами не иска и това е. Няма защо някой да ограничава правата на свободен гражданин. Защото по темата може много да се говори и пише. Примерно - ако съм ваксиниран а аз съм, може да ми забранят всичко, както забраняват и на неваксинираните. Всички са равни, без значение ваксините

155

Живко

преди 2 години

Моля Ви помогнете ми да си оправя живота и да имам приятелка ! Може ли ?

154

Живко

преди 2 години

Моля и помогнете ми да си оправя живота и да имам приятелка ! Може ли ?

153

Анонимен

преди 2 години

Янев, време е да уволниш Кунчев.

152

готиния

преди 2 години

Ние розовите от ДБ сме десни,но и леви.Всички ще се обръснем и ще гласуваме на президентските избори за комуниста на Решетников Румен Радев.ДА България.