15

Ром'с

преди 2 години

И ще бъдат осъдени условно,щото корупцията в съдебната система е на доста високо ниво.И кой ще е по-голям престъпник...тези или съдебната система?

14

Анонимен

преди 2 години

Плик с "тревиста маса". Ама как се правят... :D

13

SS

преди 2 години

Ако българинът сам не се приучи да носи и борави с оръжие,ще изпадне в положението на изджендарена,пацифизирана и напълно безпомощна нация.Тези които активно се въоръжават няма да бъдат толкова толерантни.Запомнете го ! Не разчитайте на закрила от държавата.Тя е заета да осигурява конфорта на политици и олигарси .

12

Анонимен

преди 2 години

Само една къща ли са претърсили??Там ако тръгнат наред с ТИР няма да мигат да изнесат заловеното.

11

Анонимен

преди 2 години

А кв. Христо Ботев и известните блокчетата в Дружбай кога?

10

Вин Дизел

преди 2 години

Отишли полицаите да шейкнат дилърите малко, пък после да си дистрибутират те самите както ония хубавци с патрулката в Нови Искър

9

Анонимен

преди 2 години

Защо триеш какво невярно или обидно бях написал за шведите, всичко си е истина и само истина.

8

Сержант

преди 2 години

Като не си плащат, така ще е. Това е просто акция за показност. Толкова много престъпност, и само това. Във всеки град и паланка, полицията си знаят контингентите, но акциите са избирателни или по поръчка. Това е истината. Проституция, наркотици, лихварство и др. озаконени незаконни деяния. Това не е само тук. На всякъде по света е.

7

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно дали са от боята, шведите са предимно по периферията от към околовръстното, докато навътре живеят много българи. Още повече щом са били само двама в къщата ...

6

Гккфкфкф

преди 2 години

Интересното е, че винаги намират бомби, а през годините не гърми нищо. За риболов ли ги събират

5

Анонимен

преди 2 години

Елате в Студентски град да видите какво нещо е! Тук дори не се крият! Продават си наркотици най-спокойно! Особено млади по на 20-25.

4

Анонимен

преди 2 години

Ромите се въоръжават, и явно са решили да превземат България подобно на талибаните! Във всеки град и махала има подобен арсенал и само чакат у фесбуко да се разберат за датата на атака! До това доведе Бойковото мафиотско управление и неговия електорат!

3

Коментар

преди 2 години

Талибанска бойна клетка чакаща подходящия момент!И не е само там!В цялата Тиквария е подобно нещо!Те вече са мнозинство и след две три години ще стане страшно!Извън Софето вече е ужас!

2

Анонимен

преди 2 години

аууу, ама как може? Каква е това незачитане на правата им??? *** освен права друго нямат, задълженията са за тия, които работят. Сега е време БХК да заведе дело в Страсбург.

1

Анонимен

преди 2 години

То този квартал се е превърнал в Национален дворец на наркотиците в БГ.