58

Анонимен

преди 2 години

Отиваме на избори с надеждата да изритаме тоз Нещастни.к от Президентството!

57

Анонимен

преди 2 години

До 73 Комунист остава винаги комунист т.е. винаги пълни чекмеджета! А за ЕНП въобще не си информиран, да тя е най-голямата сбирщина но на какви хора? Хуманистите, ако знаеш какво е, никога не са били мнозинство иначе света би изглеждал иначе!

56

Още към отговора

преди 2 години

До Отговор: Борисов и ГЕРБ са най-корумпираната партия, ако не си разбрал. Три мандата ни държаха на дъното на ЕС - най-бедната държава с най-бързо намаляващо население, а Бойко си пълнеше чекмеджето. Стига им толкова.

55

dakotabg

преди 2 години

Ние отдавна сме се запътили към изхода....надолу!

54

МАХНЕТЕ РАДЕВ

преди 2 години

...или ще му светите маслото на тоя диктатор!

53

xaxsasб

преди 2 години

Радев палячовци сте всички от теб, през Бойко, Славчо, Манолова, Нинова, Иванов, Хаджистефанов. Всички до един сте смешковци. Всички 240 депутата сте смешници. Народа иска хапване, пийване, екология и да изпуши някоя тревица. Никой не го вълнуват жалките Ви постове, министри и баламуги. Трябва политиците да Ви дадат 10 бона заплата и като искате да бъдете публични личности да Ви залепят 24/7 микрофон и камера като в биг брадър, за да работите и да си заслужите парите. Мишоци.

52

Анонимен

преди 2 години

дясноцентристки премиер Бойко Борисов ~ съвсем иззперкали ~ член на БКП, защото как иначе ще бъде телохранител на Т. Живков, най големия наркобос на 90-те години! Не знам да плача ли или да се смея? Деббилитте са повече от 100% или нещо бъркам?

51

анонимен

преди 2 години

България отива на избори за ТРЕТИ път тази година с надежда да бъдеш ИЗРИТАН от президентството! ВРЕДЕН си за държавата и народа, Радев!

50

Надблюдател

преди 2 години

Кризата в България ще утихне, когато бъде отстранен от политиката Разединителя на нацията и говорител на мафията...Фигурантът Радев!

49

от трън на глог

преди 2 години

До КОМУНИЗМА СЕ ЗАВЪРНАотърване няма! Султана да си спасява раята от комунистическата чума на БКП-ДС

48

Българин

преди 2 години

Статията на Ройтерс, все едно е писана от "меките китки"и комунистите, на които хобито им е да топят България в чужбина! Пак някакви "милиарди", някаква "корупция", за които Рашков щял да даде доказателства,само че..."друг път"!

47

КОМУНИЗМА СЕ ЗАВЪРНА

преди 2 години

СЪБУДЕТЕ СЕ! Народе!!! - имаме си султан!

46

цъфнахме от БКП-ДС

преди 2 години

даже ще рецъфтим!

45

нява идход!

преди 2 години

ДОКАТО КОМУНИСТИТЕ СА НА ВЛАСТ!

44

ЖАЛКО

преди 2 години

КОМУНИЗМА СЕ ЗАВЪРНА--ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ----МАНОЛОВА ИЛИ ГАЛЕВА,ХАДЖИКЯН И БИБИКЯН,ЧАЛГАРО БАНДИТИ,АДВОКАТИ НА МУЛТИГРУП---ОСТАВА ДА ПОВИКАТ И ДАРИНА ПАВЛОВА И ЧЕРЕПА И МАДЖО И ЩЕ ЦЪФНЕМ

43

Анонимен

преди 2 години

ДПС ще го заковат от раз, още на първия тур! Редник фърчилков много бързо забрави, че стана президент и с тяхна помощ!

42

3M

преди 2 години

Надявам се този прецедент вече да се скрие и да не пречи на развитието на Родината

41

Анонимен

преди 2 години

Надежда всяка тука оставете. Жалко. А само преди 2 години тъкмо бяхме започнали да си стъпваме на краката.

40

Анонимен

преди 2 години

Така е но избора няма да си ,,Ти''

39

Анонимен

преди 2 години

Радев няма да се пребори с корупцията. Радев няма визия за това. Тай за корупция и не говори. Радив е символ на шуробаджанащината. Целта му е да укрепи позициите та Петата колона. Радев не е надеждата. Той е случаен сламен човек