19

Айдеее..

преди 2 години

На май на тави !

18

Анонимен

преди 2 години

на емиграция отиват разботите

17

46-тото

преди 2 години

Чалга в парламента.

16

Анонимен

преди 2 години

Любим виц седи си човек в задръстване не мърда. Идва друг и му казва: терористи държат политиците в народното събрание и ако не им платим ще ги запалят. Ще дадеш ли нещо?Човека казал: добре, по колко дават другите шофьори? Ами по 5-6 литра бензин.

15

Анонимен

преди 2 години

47то и то после 48то и т н докато не измрат сегашните партии от естествена смърт оправия няма да има

14

урааа

преди 2 години

Народното събрание умря.Да живее народното събрание.

13

АнонимеН

преди 2 години

И НИКОЙ НЕ Е С МАСКА!!! НАГЛИ, НАГЛИ , НАГЛИ , НАГЛИ!

12

АнонимеН

преди 2 години

АКО ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО И НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2021 ТОВА ИМ Е АБСОЛЮТНИЯ КРАЙ В ПОЛИТИКАТА НЕ Е МАЙТАП!!!! СТАНИСЛАВ Е С РАДЕВ !!! И СЕГА НЕ ПОДКРЕПИ СЛУЖЕБНОТО САМО, ЗАЩОТО ТАКА СЕ БЯХА РАЗБРАЛИ С РАДЕВ!

11

Анонимен

преди 2 години

Да влязат чистачките,"някой трябва, да изхвърли ***". Мислете на избори и не позволявайте арогантността, левият популизъм и посредствеността, която обижда и чегърта, да влезе отново в парламента. Доказаха, че не могат, да управляват. Заради тях, ще плащате стотици милиони за избори до дупка, те спряха парите от плана за възстановяване.

10

Хубав ден

преди 2 години

И никога повече такива не трябва да влизат в НС.Опорочиха тази светиня на България.Дано и Радев си замине в историята.Ще го запомним ,като най -лош президент от новата демокрация.

9

Истукан

преди 2 години

Ще има още много предсрочни последни звънци. Всеки е жаден за власт и крадене, чак не може да се разбере с останалите за порциите откраднато. Ще се сбият и ще се удавят кучетата. Ще има още много предсрочни избори. Ако някога се стигне до правителсво, всеки ще *** свирепо и ще дърпа чаршава към себе си и ще има скандал след скандал в коалицията. Целта им е не да управляват на всичките, а да си гледат техните си интереси и от тях да се ръководят. Излъгват ви масово всички.

8

Анонимен

преди 2 години

До Истукан "Радвам се, че не гласувах. Няма да гласувам и за в бъдеще. Нещата стават от по-лоши на по-лоши" Явно не си дорасъл за европеец, който гласува, за да държи съдбата си в собвствените си ръца. Направо е СМАЙВАЩО, че възрастен европеец може ЕДНОВРЕМЕННО да констатира, че нещата стават все по-зле и да не иска да направи нищо, за да не е така. ЕС направи огромна грешка, че ни пусна в съюза.

7

Анонимен

преди 2 години

Понеже 47 народно събрание ще е същата пародия като предните, то честито на новото служебно правителство. С пожелание да има пълен 4 годишен мандат и да вкара тиквата в кауша.

6

Асан

преди 2 години

По колко пачки изпапаха за 6 месеца :)))

5

Анонимен

преди 2 години

Предлагам тези безполезници веднага да отиват да гасят пожара в РИЛА по не да свършат нещо полезно

4

Асан

преди 2 години

Що сте скрили снимката на баба Минка :)))

3

Истукан

преди 2 години

Радвам се, че не гласувах. Няма да гласувам и за в бъдеще. Нещата стават от по-лоши на по-лоши. Днеска шоумени, а утре братя Маргини на власт или Азис, а защо не и братя Галеви.

2

Дядо Стефчо

преди 2 години

Амин! Да не се връщат.

1

Анонимен

преди 2 години

Една от най-срамните страници на българския парламентаризъм беше написана. След години в учебниците по история ще пише, че 45тото и 46тото НС са съдействали за идването на нова комунистическа диктатура на власт, както през 44та ОФто е свършило същата работа!