22

Българин

преди 2 години

В България няма такива работодатели всичките са п.......р......и както ги прецените

21

Анонимен

преди 2 години

Точно пък А1 България хаха. Тия са един от най големите експлоататори в България. Все едно си роб, със заплата колкото да не умреш. Взимат ти душата за да искараш нещо повече.

20

A

преди 2 години

Малииии. Гоуем таш*к бате! Аз обаче все още се чудя защо тези фирми плащат за да участват и да бъдат наградени в тази безсмислица. Народа много е изпростял наистина, но все си мисля, че чак толкова *** не е, че да се хващата на този евтин маркетинг.

19

Ppp

преди 2 години

Тези награди са супер измислени. В голяма част от тези компании има страхотно текучество. Уви тези които гласуват са приятели на HR -те и т.н.

18

Матадор

преди 2 години

Леле Филип Морис които убиват толкова народ всяка година. Че и награди им дават.

17

До 2

преди 2 години

ФМ е този дето му пушиш айкос-а всеки ден. Демек имат пари за даване на заплати, бонуси, подаръци. Друг е въпроса дали искаш да допринасяш към такъв род вредни за човечеството бизнеси. Слава богу, засега лично аз имам избор. Никога не бих работил за гореспоменатите фирми, с изкл.на Лидл и Кауфланд.

16

RILKA

преди 2 години

Вижте само кои са журито и ще Ви стане ясно за какво става въпрос !!!Жалки смешници ! И тия с наградите , и тия с организацията на това нещо :):):)

15

Анонимен

преди 2 години

От Лидл купувам само шоколадови бонбони с ирландско уиски.

14

Въпрос

преди 2 години

Най-добър работодател строителство Джи Пи Груп. Това, цялото, някакъв майтап ли е?

13

xaxsasб

преди 2 години

Какви пък придобивки ти дават фантастико? Ваучери за храна която има във всяка фирма? Или говорим за 10% намаление на стоки за служители като удобно си затваряме очите за 1000лв заплата? Тук изброените фирми са много под средното ниво за страната и статията и класирането са платени. Същите тези преди 10 години гласяха Макдоналдс за работодател на годината.

12

xaxsasб

преди 2 години

Paysafe също не стават като цяло съм работил в КепитълФорд и познавам десетки напуснали заради ниски заплати и безсмислено висене в офиса нощно време. Преди имаше един сайт бгработодател, но напоследък са го спрели защото твърде много "работодатели" не стават за нищо и хората ги разконспирираха много набързо.

11

Коментар

преди 2 години

Че аз като чета само измамници и перачници на пари!Даже 80% не съм ги и чувал!Какви работодатели са тия?

10

xaxsasб

преди 2 години

Концентрикс също да много смешни, наемат по 100-200 човека зимно време без да им казват, че на пролет ще ги освободят. Ако под кариерийно развитие се има предвид, че всеки с 2 години стаж става мениджър понеже никой не се задържа повече от една, то тогава ок. Но като цяло политиката им към служителите е повече от смешна и са една от фирмите с най-голямо текучество на кадри. Хубаво място е за хора с немски и нидерландси за останалите е загуба на време.

9

xaxsasб

преди 2 години

СайтГраунд са ми малко смешни. Как може за една и съща позиция да дават различна заплата в Ст Загора и в София? Братовчед ми трябваше да се премести за да му вдигнат заплатата с 1000 лева и файда йок, щото плаща наем. Дано се освестят малко защото стандарта от София до Каспичан е горе долу един и същ. 100-200 лева ок, но повече е смехотворно. Преди 2г. някви сайтел ми предлагаха 1000лв и като ги питах дали не се шегуват ми казаха, че макар и дистанционна работата заплатата била варненска.

8

ББ

преди 2 години

Измислена класация за измислени хора .Нагласени също така . Както се казва - Честито на печелившите !

7

Анонимен

преди 2 години

Следващите номенирани печатница за бюлетини и фирма за машини за гласуване!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Смях в залата! Хич да не ги бяхте обявявали! Трагедия! Пропуснахте Магазин за 1лв.!!!Ужас!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Представяте ли си бяла европейска държава с подобна класация на най-добрите работодатели?

4

Анонимен

преди 2 години

Само като погледнеш тая класация, веднага ти става ясно ТРАГИЧНОТО състояние на българската "икономика"!

3

баба мара

преди 2 години

аз в лидл българия не влизам а фантастико е несериозен на рафта цената е еднаа на касата излиза по висока касиерите не връщат ресто практика от годиниястията в кулинарния щанд са изкл скъпи за такъв беден раион като люлин1