53

Анонимен

преди 2 години

Ау, зловеща тенденция.А би ли добавил и фактическия брой на починалите от упоменатите възрастови групи, че съвсем да ни се изясни картинката?

52

Анонимен

преди 2 години

След вълната на епидемията през март-април 2021 година, сред хората на възраст 20-29 години умираше един на всеки 1037 заразени. Досега при тази вълна на неваксинираните, умира един на всеки 623 заразени на тази възраст.

51

Анонимен

преди 2 години

От починалите вчера 83 човека, 28 са под 65 години и още трима са на 65 години. Нещо много падна възрастта на починалите.

50

Анонимен

преди 2 години

Айде пак пропагандата. На база на това ли да направя преценка на риска и да се ваксинирам? 0.01% от 24 годишните умират от ковид (че и по-малко), но един умрял, така че айде на ваксините.

49

Честито на оцелелите

преди 2 години

Оцелелите антиваксъри после ще се перчат, че са безсмъртни - жалко е, за тези които са косвени жертви покрай малоумието на голямото стадо.

48

Анонимен

преди 2 години

До до 42 ""спиред теб след ваксина безсмъртни ли стават хората" Е, добре, че ме светна пич! Нямаше да се сетя, че не са безсмъртни, ама сега вече благодарение на теб ще знам, че си е съвсем естествена смърт да умират скоро след ваксина с гигантски съсиреци навсякъде в тялото....

47

Феникс

преди 2 години

Не са виновни лешоядите за ;мършата,; в стадото .Овчарите да се замислят .

46

Анонимен

преди 2 години

Без съпътстващи заболявания се казва, не разбрахте ли!!! Пълна неграмотност и липса на изказ!!!

45

до 48

преди 2 години

как пък естествено смъртността за 20та година е 30 х отгоре за 10 г назад

44

Анонимен

преди 2 години

Лека им пръст на хората. 99,9 %са починали от старост или от заболяването си, но не и от ковид.

43

Анонимен

преди 2 години

от началото на август сигурно двадесетия млад човек под 25 който си заминава....

42

Анонимен

преди 2 години

Затворете всички училища, театри, кина, заведения и др.! Спрете транспорта и въведете вечерен час! Въведете масова имунизация, вкл. кокошки, кучета, котки и хамстери!! По телевизиите да предават на всеки 20 мин. данните за умрелите и за забавянето на доставката на черните, наелонови чували! Сичко ща са опрай!!!

41

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите седят като лешояди и чакат някой нещо да им опонира и започват плюенето с клишетата

40

до 42

преди 2 години

спиред теб след ваксина безсмъртни ли стават хората, ми никой не е казал че от друго не може да си замине човек

39

Анонимен

преди 2 години

До 42 "Вече всеки има познати преболедували, ваксинирани или починали от ковид" Пропуснал си да добавиш и починал след ваксина.

38

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли е ясно, че ще дойде момент в който всички ще се ваксинират, защото на никой не му се умира. Вече всеки има познати преболедували, ваксинирани или починали от ковид. Аз имам и от трите случая. Засега не съм се ваксинирал, защото имам лек здравословен проблем. Но част от моето семейство са медици и то със сериозни специалности и са ваксинирани, ваксинираха и възрастните членове на семейството. С една дума себе си и най-близките. Аз им вярвам. Всеки да си решава за себе си!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Не може цял живот да се затварят училища молове, ресторанти, магазини, бизнеси и т.н. В началото се затвори всичко защото нищо не се знаеше за вируса. Вече втора година, би трябвало да сме разбрали, че този вирус ще остане с нас за цял живот. Имаме право на избор или през два месеца да изпадаме в подобна ситуация на много заразени и починали или цялото човечество да се ваксинира. Доколкото разбирам, през 6 месеца или година. Не знаем на кой да вярваме, защото лекарите станаха политици.....

36

Анонимен

преди 2 години

Ние ако продължаваме така, направо ще изчезнем като нация.......

35

Анонимен

преди 2 години

Наближаваме 20 000 починали

34

Анонимен

преди 2 години

Сега ако призова под такава статия да се ваксинирате, ще ме наречете фашист, служител на сатаната, който иска да ви кастрира. Що българите сте такива парчета?