59

БАЙ САНДО

преди 2 години

БРАВО НА КАЦАРОВ! ЖУНГЛЬОР ОТ КЛАСА!

58

сминдух енд чесън

преди 2 години

Не сте съгласни ,че в здравеопазването се краде и то от тези ,които не очаквате?Кацаров просто каза истината ,която не е тайна за никого и затова е "лош"

57

Доктор Сън

преди 2 години

доказателства за корупции и измами така и няма никакви-факт. А какво е свършило...ами свен да уволни половината директори и лекари...май нищо...прах в очите на хората ...''промяна'' , за това сигурно гласувахте, искахте промяна -те ви промяна. И тия претендират за честна съдебна система, та те уволниха без съд и присъда и доказателства маса народ...хаха

56

свърши

преди 2 години

Уволни малко останалите читави лекари не плати и изгони мед. сестри сега събира авганистанци.

55

Карлос

преди 2 години

Само разбуни духовете това минстерство, а за К19 нищо по различно от Борисовото правителство.Ще берем още от ,,сладките плодове" на пандемията.Радев да отговаря.Той натресе такива дребни човечета да управляват .

54

Северозападняк

преди 2 години

Кацата не се спря ! Лъже като за последно !

53

Реалист

преди 2 години

Лъжите и манипулациите продължават !!!

52

Анонимен

преди 2 години

Бреееей, Кацаров много работа е свършил за 4 месеца. Да вземе да остане и в следващото правителство тази гад, щом е толкова работен.

51

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ЗАВАРИ ПЕРФЕКТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, СВЪРШИ СКАНДАЛИ И КОРУПЦИЯ

50

д-р Иванов

преди 2 години

Следва логическия въпрос: Какво върши и за какво ни е въобще министерство на здравеопазването?

49

Анонимен

преди 2 години

физионамията на служебния здравен министър е като на п p o c т човек!

48

Анонимен

преди 2 години

Г-н Кацаров (незаслужено е да бъде наричан д-р Кацаров!) започна и завърши с уволнения, защото той беше назначен от г-н Радев точно това да направи. Колкото до борба с пандемията - АБСОЛЮТНО НИЩО!!! Не защото не искаше, а просто толкова човекът може.

47

Аз ви обяснявам:

преди 2 години

Правя каквото мога, което не е много заради 14 години Титаник и пак ви обяснявам, че става въпрос за ония виц дето много древен, по-древен от колкото си мислите за човека с голямата църковна свещ в ***.Имаше го тоя майтап в "Дневник на Микеланджело Лудия" - дето Леонардо и Микеланджело се майтапели, че трябвало да запалят свещ!"Ще ми помогнеш ли да запалим една свещ" Не става ясно за кой негодник се надявали ***, ама ...

46

Кацаров:

преди 2 години

И най-важното, което свършихме, е че се разправихме с личните си врагове чрез институцията.

45

Чети внимателно:

преди 2 години

Някога имах една електронна игра на Сони от тия джобните - казваше се Титаник. И целта на играта беше имаш една лодчица и спасител в нея - и трябва като видиш давещ се да го извадиш от океана и да го закараш до кораба протекла се на помощ. Ако се забавиш много удавника се удавя и след не знам си колко удавяния Game Over.Еми Титаника Симеон 2 и НДСВ потъна безславно и два кабинета потънаха, ама цяла България беше на борда!

44

Приносът

преди 2 години

на Кацата в борбата срещу вируса: България е на първо място в Европа и на трето място в света по смъртност от Ковид.Това е благодарение на некадърното, корумпирано служебно управление на Здравното министерство.

43

Анонимен

преди 2 години

В отчета нищо не виждам за болницата в Казичене? Като говорим за скандали и корупция, де. Кацарчеееев! "Справедлива"методика? З А защо изпищяха тези на първа линия. Май трябваше да ходят с хронометър на ръката. Нали с идването си закри "Имунизационните центрове". След има няма 2 часа някой го светна, че само това работи. За необмислените му заповеди да не говорим. И се сравняват задълженията с тези при идването на дадено ръководство. И се гледа фин.резултат преди амортизациите и данъците.

42

кво свършихте бе

преди 2 години

така като го слушаш тоя , ми те много работа свършили , даже всичката работа са свършили :) а реално какво свършиха ? ами нищо . продължиха мерките които Борисов прилагаше , но си ги приписват на тях , а в същото време критикуваха тия мерки до като управляваше Борисов .

41

ФО

преди 2 години

Стойчо, познаваме се от деца, съседи сме. Затова си позволявам един съвет - уволни незабавно Ангел Кунчев. Не ти трябва змия в пазвата.

40

Аз

преди 2 години

Ние сме една изключително проста нация. Ние никога не знаем какво искаме, от всичко и от всеки сме недоволни. С мутраген Боци по-добре ли бяхте. Като ви крадеше и не ви оставаше нищо. Ей *** български народе. Всичко което ти се случва даже ти е малко. Наведени, прости търсещи само идоли. Мързеливи, крадливи, завистливи и много, много прости. Това сме ние. Сега след новите избори ще го ядете още по голям. Докарайте си само мутрата и вече ще ви разкатае тъпата фамилия българска