308

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДо 337това к пишете са ваши свободни съчинения. ваксините са задължителни за децата в Англия и САЩ,. Без имунизационен паспорт не могат да се запишат в училище.

307

Анонимен

преди 2 години

В името на правото на избор има избирателна система, парламент, а не едноличен монарх, има демократични държави. В името на правото на избор, хората не са роби, а са въстанали и са създавали нови системи като след Френската революция. Така, че в грешка си Кунчев! Правото на избор е свято и за него ако трябва се правят революции и даже се умира.

306

Анонимен

преди 2 години

Ще помоля всички, които дават пример със САЩ и Англия за боденето на деца, първо да проверят всички тия деца дали въобще имат и една ваксина срещу обикновени болести за нас като шарка. Децата там са без ваксини, ваксините за шарка, полио, дифтерия са пожелателни и никой не си ги слага. Така, че не ми ги давайте за пример. Те не могат да бъдат такъв, нерелевантни са.

305

Анонимен

преди 2 години

Мунчея, защо не си гледаш старините - виж се на какво си заприличал от тези лъжи и лобиране за ваксина. Мязаш на една ходеща мумия.

304

Анонимен

преди 2 години

Кунчев млъкни! Някога е имало зловещ култ избиващ мласенци в името на здравето. После едни фашаги са избивали едни невинни хорица, защото ги смятали за недостатъчно човеци. Но пък никой от тия сатанински изчадия не забранява кръвосмешението, въпреки че точно то е причина за срива в ДНКато и е анти всяко здраве. Аз ще кажа, че човещината е над здравето. По-добре болен, но човек, отколкото здрав, но психопат и убиец.

303

Анонимен

преди 2 години

Здравето може да стане над правото на избор, само ако ИМА такова нещо в България. За в момента здравеунищожението в България не ви го искаме, фашизоиден неандерталец0.

302

Анонимен

преди 2 години

В условия на ковид пандемия, ковид ваксинацията би трябвало да е задължителна. В обединеното кралство става задължителна за децата над 12 г, а в Щатите и за бебета над 6 месеца. У нас възрастните се лигавят и си правят шегички. Без майтап когато ЕС спре помощите за страните с нисък имунизационен статус.

301

Анонимен

преди 2 години

Хитлер и той е бил психопат като Кунчев. Искал е задължително да ликвидира определени групи от хора.

300

--

преди 2 години

А бе Янгеле .а бре локумчев -отнема ти се правото на избор и ще те ваксинираме по три пъти в деня и четвърта бустерна доза в *** вечер -за да хване декиш. И ставаш безсмъртен и нетленен.

299

Анонимен

преди 2 години

За правото на избор са воювали и загинали милиони хора! И не са мислели за здравето си.

298

Анонимен

преди 2 години

a въженцето и народната либоф са над вратлето ти и жалкото ти съществуване ***. спрете да пръскате с отрови отгоре и да тровите хората и да ги заразявате с пневмония. цяло лято нямаше кемтрейлс сега и в българия и в швейцария по цял ден като пече слънце и хората са на вън. почва се рано сутринта още преди да са излетели първите пътнически самолети от където и да е било. в 7 сутринта цялото небе е в тънка химическа мъгла. четете песните на пинк флой да видите от кога се готви тоя цирк.

297

Анонимен

преди 2 години

Ей брадат тьnaнap, ако по твоя инциатива ни отнемат правото на избор, ще изчезнеш безследно и никога няма да те намерят. ЯСНО ЛИ ТИ Е БЕ ЦРВУЛ?

296

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Кунчев, като си толкова загрижен за здравето на хората, върнете производството и разпространението на аналгин-хинин! И върнете задължителен БДС от 1979 г. за храни и напитки!

295

Stamen

преди 2 години

Нищо не е над правото на избор. Правото на избор е дадено от Бог. Кой съм, за да го отнемам? Кой си ти, за да го отнемаш?

294

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли сега? Нямаге право на избор. Не сте собственици дори на собственото си здраве. Няма да спортувате, няма да се храните здравословно, само ще се ваксинирате. Единствения път към здравето е ваксината. Разбрахте ли?

293

Анонимен

преди 2 години

Мнооого ваксинирани мивки ще има

292

Дубрутру

преди 2 години

Вървъ, вървъ да вида умен антиваксър,света тук там с финерчиту. Много път и ощи колко *** чека!Ох, ни ми държат вече краката и кръстъ!Нема ли неко пейка или камик да приседна!

291

Анонимен

преди 2 години

Ще прибере мангизите, но ми се струва, че няма да може да ги похарчи. Нещо съм песимист.

290

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е над правото на избор, капак нещастен! Правото на избор те прави човек. А ти си прибирай мангизите и не зяй много много.

289

Шопа

преди 2 години

Некоя чавка му е изпила мозъко на тоа.