37

42

преди 2 години

Ще има, ама по-трудно...

36

О хо хо

преди 2 години

ЩЕ БЪДЕ ПЪЛЕН КРАХ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО В БГ! ОМРАЗАТА Е РАЗРУШИТЕЛНА СИЛА БЕЗ СПИРАЧКИ. ТОЧНО ТОВА БЕШЕ И ЦЕЛТА НА ИЗТОЧНИТЕ СЛУЖБИ. ТАКА ДОРИ И ПЛАН НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВНЕСЕН В ЕК, ЗАЩОТО СЕ ИЗИСКВА РЕДОВЕН КАБИНЕТ. ТАКА РУСИЯ РАЗЧИТА ДА РАЗЛЮЛЕЕ СИЛНО НАШАТА ЛОДКА И ДА СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ ТЯХ. ВЕЧЕ ЛОБИРАТ ВЪВ ВСИЧКИ САЙТОВЕ.

35

Анализатор

преди 2 години

Това , което четем като мнения на младите политолози показва, че те са "учили" политикономия и марксизъм-ленинизъм при Румен Гечев ! Сладките ми политологчета ! Толкова семпли като мислещи същества !

34

Анонимен

преди 2 години

Не знам,какво ще има,но Слави трябва до го няма!

33

Анонимен

преди 2 години

герб дпс да отиват на консултации при Ердоган . Ердоган може да им разреши да се коалират с някой . Нали пътя на България към Европа минава през Босфора ? Явно там ще се решава съдбата на България .

32

Гроби Таласомо

преди 2 години

И аз да направа своята прогноза;))) ГЕРБСДС+ ДПС и ДБ е следващата конфигурация, която ще се опита да изгради Стабилитет. ДПС ясно днес застана зад ГЕРБСДС нападайки Радев за неконституционни действия. Всъщност ДПС никога не са били опозиция на ГЕРБ, нека си спомним 2019 г., в която ГЕРБ падаше, но ДПС го спаси в името на Стабилитетът! То по принцип всички партии в Парламата не са опозиция една на друга, но сега не могат да разделят Баницата;)))

31

Младия Оракул

преди 2 години

РАЗЛИКИТЕ В ПРОЦЕНТИТЕ НА ВОДЕЩИТЕ ПАРТИИ НЯМА ДА БЪДАТ ПО-ГОЛЕМИ ОТ 2-3% . .. КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ ВЕРОЯТНО ГЕРБ ЩЕ СТАНЕ ОТНОВО ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА . ИТН ЩЕ СИ СЕ НАМЕСТЯТ УДОБНО КАТО "ЗЛАТНО ПРЪСТЧЕ" ЗАЕДНО С ДПС ЗА КОЕТО СИ МЕЧТАЯТ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ А БСП ПАК ЩЕ СА СИ ВЕЧНАТА ОПОЗИЦИЯ . ДРУГИТЕ ПАРТИЙКИ НЕ СА ОТ ЗНАЧЕНИЕ... Дали ще има правителство ? Божа работа ако БОКко е на кеф .Щото няма кой друг. Чалгарите са импотентни а БеСеПарите-долни комунисти.А мъничките партии са...... мънички.

30

Праведен

преди 2 години

Новия играч ще падне от небето, лъжливи кранти !

29

Анонимен

преди 2 години

Тоз народ е толкова простт,че няма накъде.Пак ще се напълни с гласували за сестра Галева,Хаджигенчо,за некадърните чалгари и всякакви други интересчии и нещастници.

28

Анонимен

преди 2 години

Нека има. ГЕРБ ще победят, а новите ще се коалират с тях за да направят правителство. Надявам се чалгарчетата да излетят от следващия парламент заедно с ония къде всеки ден си сменят името.

27

срещу

преди 2 години

подкрепата ще гласуван но не за кон

26

не ти

преди 2 години

ли писна бе сто години политика как не ви хванаха мазоли устата да льжете незнамдрьн дрьн

25

АнонимеН

преди 2 години

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ НИТО ЗА РАДЕВ, НИТО ЗА БОРИСОВ! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА КОНЯ, АКО НЕ Е ПОДКРЕПЕН ОТ ГЕРБ!

24

За съжаление

преди 2 години

Гражданска война ще има.

23

Анонимен

преди 2 години

Има ли време за нов политически проект?

22

Анонимен

преди 2 години

И имаме участник познал верния отговор: "Лидия Даскалова ... В новия парламент ще има правителство, само ако задкулисието се разбере. " Кратко и точно. Всички останали са наивници.

21

Анонимен

преди 2 години

Твърдо съм за Киро и Асен и изобщо за по-млади, образовани и възпитани хора. Крайно време е България да изхвърли от управлението хора родени през 50 и 60-те г. Те са обременени от миналото и с авторитарен уклон. Време е за хора родени през втората половина на 70-те и през 80-те г.,хора със знания, учили в свободния свят и имащи манталитет далеч от бойковщината и славчовщината. Време е да скъсаме с клептократското статукво (ГЕРБ,ДПС,БСП), както и да приклйчим с недоразумението ИТН!

20

АнонимеН

преди 2 години

ОЩЕ ОТ СЕГА ЩЕ ВИ КАЖА РЕЗУЛТАТИТЕ ПРИ 3 МИЛИОНА ГЛАСУВАЛИ! ГЕРБ 25%, ИТН 23% , БСП 15% ЗАРАДИ РУШВЕТА ОТ 120 ЛЕВА НА КАЛПАК ПЕНСИОНЕР! 13% ЗА КОСТОВ, ДПС 10% , 4% ЗА МАЯ И ТОВА Е НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ ПРЕЗ НОЕМВРИ!

19

Партия на LGBTq

преди 2 години

Това ще да е новият играч и ще прокарат Истанбулската конвенция.

18

Анонимен

преди 2 години

ми то и сега си има правителство, к'во значение е дали е от парламента или от президента, важното е да върши работа, а иначе аз тия 2-та юнаци нещо не ги харесвам, много задружен ПР за тях от всички медии, малко ме дразни това и въобще не харесвам политиците които много говорят, а тия прекаляват, малко ми напомнят на свитата на Баце ама то не е случайно, все пак Асенчо беше министър в правителството на Плевнелиев