12

Анонимен

преди 2 години

Я .вероятно са по на 7 г. Често първи клас ***..ц и

11

Анонимен

преди 2 години

Букети за класния надзирател има ли?

10

Анонимен

преди 2 години

Афторката и тя у първи клас, че нищо написано не и се разбира. Е ли чувала словоред за?

9

Сократис

преди 2 години

P.S. И защо частицата м-а излиза със звезди?! Вижте си заглавието, където вие я използвате "62-мъ-а" Защо когато я напишем ние в коментар я цензурирате?! Вие нова граматика ли сте измислили или до там се взехте насериозно, та ценцурирате половината български думи?! Въпросите ми са риторични-не очаквам отговор от илитерати!

8

Радослав

преди 2 години

В момента затворите са сбъркани! Пострадалите и роднините им плащат данъци с които затворника по цял ден лежи и яде безплатно! Трябва да станат трудови лагери на самоиздръжка и да имат програма за усвояване на занаят! Така хем ще се издържат сами, хем ще имат по висок процент реабилитиране и няма да са в тежест на обществото!

7

Радослав

преди 2 години

Поне един затворник ако се образова и завърши е невероятен успех за системата. Като излезе ще има шанс да си намери работа и да стане част от обществото! В пъти по добре е отколкото по цял ден да чопли семки и да мисли каква глупост да натовари като излезе. Трябва да има по добра система която да ги изкарва със занаят и да могат да се реабилитират, ако ще и в държавна фирма да започват работа се повишава шанса да не се озоват отново в затвора.

6

Сократис

преди 2 години

А защо не: "62-*** затворници, ще бъдат първолаци" Но за списващата, заглавието трябва да звучи двусмислено и озадачаващо...Трябва да задоволи страстите на нискочелата си част от аудиторията и да им даде повод за иронични и откровено дебилни коментари.

5

Бay

преди 2 години

имат Интернет и доста от тези пишат тук...

4

Ко? Не?

преди 2 години

Не забравяйте, че в затвора има хора, които са там защото са защитавали жилището си, имотите си, нивите си от "скакалци". В затвора е и бай Петко от Лясковец. Който не излязал от жилището си да пуца с пушката, а е подавал 10-ки сигнали, че "скакалци" му чупят прозорците с камъни. Но е получил единствено атака от въоръжени мъже в 5:00 през нощта! И се е опитал да защити дома си!

3

до 4

преди 2 години

Всъщност има студенти. И то съвсем не лоши по успех. Изобщо, затвора е едно доста имагинерно понятие. Може да попаднеш там за част от секундата, по желанието на особенно заядливата съдба.

2

Анонимен

преди 2 години

Тия пъволаци са на по 30-35 години

1

не сьм

преди 2 години

сьрфист да чакам умрелата вьлнапитаи ги тия как карат малки момченца в манастирите