35

Анонимен

преди 2 години

Перфектните европейски политици на колене пред другаря ПУТИН. Та колкото и санкции да и слагате на РУСИЯ се тая като пак клетнахте.

34

патриот

преди 2 години

а българите не искаме скъпа руска газ..Благодарение на г-н Борисов ще има доставки от други източници и цените за българина паднаха. Сега хората на Радев изкуствено вдигат цените за да не правим разлика с руските доставки на скъпи братски цени.

33

Какво му се боят

преди 2 години

Северен поток 2 е търговски проект - ако не е, то Руснаците си подаряват ресурсите и скоро няма да го бъде! ИЛИ не е точно така а?!

32

Анонимен

преди 2 години

"Тръбопроводът, който би помогнал на Москва да заобиколи политическия си опонент Украйна при транзита на газ" - само как звучи! Ако се скараш със продавача на домати го обвиняваш че те шантажира със съседната сергия ли?

31

НА ЗАПАД

преди 2 години

От запада искаха 'пазарни цени' и икономически а не политичиске Северен Поток 2900$ за 1000м3 - как им се струват ? :):) а Беларус кара по стария начин 175$. горката!

30

Гошо

преди 2 години

До Анонимен23 Тая демокрация си я сервирай за вечеря или си плати тока в пей пал или ези пей ще трябва да тия приемат я какви демократични имена имат сама

29

Гошо

преди 2 години

До НанеА с шистаците кво стана с НАБУКО с там ,как му беше името на тоя газопровод от Израел през Средиземно море, а и с нашите находища по морето дето Бойко газ щеше да изнася

28

Гошо

преди 2 години

До Анонимен 3Така де То Бисмарк отдавна им е обясни как се играе с Русия

27

.

преди 2 години

урките и ляхите ще реват на умряло. после дойчовците ще им продават реверсиран руски газ по немски цени....щото американският втечнен газ на демокрацията е с 30 % по скъп

26

Анонимен

преди 2 години

На окраинските и на полските *** им влиза все по дълбоко мечешкия.Отлична новина.Пък ако СП 2 забие още пирончета в ковчега на ЕС още по-добре.

25

Асан

преди 2 години

Тиквата не пусна ли шланга на газта да станем Кувейт на балканите :)))

24

Тънков

преди 2 години

Трябва да си наистина чугунена русофобска кратуна,че да смяташ цената на газта с политиката. У нас имаме турски поток,ТАНАП т.е.изцяло сме зависими от Турция а не от Русия.Имаме твърд договор и купуваме газта по 350 а не по 950 долара на спот пазара както го правят поляци,румънци ,укри и други прошляци които отказват да сключдат дългосрочни контракти с омразния Газпром.А свободния и демократичен американски втечнен газ целия го продадоха на недемократичен Китай.Парите и газта по принцип не вонят

23

Анонимен

преди 2 години

Не сащ одобриха а ДП защото тя е немски васал а е такъв защото бяха избрани с парите на Германия и Китай.

22

Анонимен

преди 2 години

До Алекс "Погледнете картата и ще видите,че за Европа най-изгодна е газта от Русия" Газта от Русия излиза най-скъпа, защото освен директната цена има и политическа цена, която е на РАЗРУШНИЕ на демокрацията, а за по-слаби държави като България и директни кражби, след като проруските партии овладеят държавата. Тази газ е НАЙ-СКЪПАТА. Украинците, американците и поляците са прави. Германците трябва да търсят решения различни от стимулиране на икономиката.

21

Щерев

преди 2 години

най- скъпата е братската газ.Доказано при нас.

20

Алекс

преди 2 години

Погледнете картата и ще видите,че за Европа най-изгодна е газта от Русия.Разходите за доставка са най-ниски и който използва руска газ ще има конкурентно-способна икономика.

19

Факт

преди 2 години

Всъщност САЩ одобриха с половин уста пускането на СП2.Причината е проста-Русия успя да организира логистично мащабен износ към Китай и бутна цените на тамошния пазар,а САЩ реализират своя газ предимно в Азия.Освен това изобилието на руски газ стимулира китайската икономика.Което вече е проблем за САЩ.Та философията на Америка е такава-нека СП работи,но ние да държим кранчето.

18

Анонимен

преди 2 години

Аня *** мартин димитров ще пусне азерски газ щото корабите за течен не могат да задоволят и един процент от нуждите

17

АнонимеН

преди 2 години

ДАНО ГРЪМНЕ ТАЯ ПОДВОДНА ГЛУПОСТ В ПЪРВИТЕ 6 МЕСЕЦА ОТ ПУСКАНЕТО И!

16

Ха-ха

преди 2 години

След 7 години война с Русия-категорична победа за Путин!Дотам я докараха евроджендърите...Тачър,Кол и Митеран се въртят в гроба-никога досега Европа не е имала толкова некадърно(соросоидно) ръководство!Впрочем,победата на Путин не е най-големия проблем,а възходът на Китай.Евтините руски суровини бяха недалновидно подарени на Китай,а трябваше да влязат в Европа!