49

антиваксър н.6172728

преди 2 години

Има два начина да го кажеш - Аспарух Илиев казва "коронавирус ваксините започват да се създават още през 2002г.", а далеч по-компетентни учени казват "от 2002г. се проваляме да създадем коронавирус ваксина".

48

23435

преди 2 години

Да,тествани са десетилетия,но във военните лаборатории на Пентагона.

47

Анонимен

преди 2 години

Децата не трябва да бъдат ваксинирани!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно прав е за това, че от много години се знае за коронавирусите и се правят опити за ваксина, но поради многото мутации се налага непрекъснато модифициране на ваксините за да са ефективни... Тук разни смешници със средно образование ми се правят на капацитети, че и се опитват да разсъждават...

45

Ха ха!!!

преди 2 години

Ако се съди от изявлението му - най много да е санитар в Берн! Никоя от така наречените 'ваксини' не е минала стандартния процес за одобрение! (това било "Мантра' според него?) Или е на ниво санитар, или просто лъже, или е добре платен да ***...

44

АнонимеН

преди 2 години

ЩО ЗА ИДЕОТ ИЗПОЛЗВА ДУМАТА МАНТРА И ОСОБЕНО В СМИСЪЛА КОЙТО ТОЙ Я ИЗПОЛЗВА! ТЪЛКОВНИЯ РЕЧНИК ДАВА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДУМАТА МАНТРА, ТОЗИ НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА!

43

Анонимен

преди 2 години

Ако изгледате видеото, ще видите как казва "40% от преболедувалите имат трайни проблеми като безсъние, липса на концентрация, уморяемост...". Безсрамник! Някой преболедувал да има траен проблем? Никой в моето семейство, а не знам и за някой от моето обкръжение.

42

Анонимен

преди 2 години

Долен, мазен лъжец! Къде са научните проучвания тогава - дай резултатите от тези изследвания? Защо ги няма?

41

Кънчо Спрънджев

преди 2 години

Уважаеми другарки и другари! Уважаеми полуинтелекти (независимо от степента на образование), искрено се надявам да не платите по съответния начин за клетвите, обидите и агресията спрямо хората, които не са на вашето мнение. Искрено се надявам да не гледате със сълзи на очите, когато си плащате за всичката помия, която сипете. Нека Господ ви прости. На хората с друго мнение не им пука за вас. Всъщност, знаете ли тежестта на думите....?

40

някой

преди 2 години

Значи, аз помня че чух много други мантри. Например отначало ката ден слушахме мантрата "Най-добрата ваксина е набодената ваксина". После разбрахме, че не е така, защото Пфайзер се оказа по-добра от Астра, но я нямаше и всички масово се боцкаха с Астра.И много други мантри мога да цитирам, но няма място тук за всички!И друго нещо - каква е тази "инфекциозна лаборатория"???Такава лаборатория няма! Посочете името на лабораторията, не вярвам на анонимни професори Джон Доу!

39

Хм

преди 2 години

И понеже са тествани, през 2020 се наложи да се тестват наново, от фаза 1. Каква ли е причината?

38

Чоко

преди 2 години

И каква е тази ваксина от която се разболяваш ЛЕКО ? Ако ваксината е читава не би трябвало да се разболееш изобщо. Така е поне с детските ваксини . Илюзия е че ваксините те пазят. Болниците са пълни с ваксинирани хора

37

Този

преди 2 години

с мантрите да ходи в някой тибетски манастир

36

Анонимен

преди 2 години

Израелския министър на здравеопазване си го е казал в ефир! Притискаме неваксинираните да се ваксинират чрез зелени сертификати, паспорти... по служебен ред... всякак! Не разбрал човека, че микрофона му работи и се изплющял безхаберно!

35

Анонимен

преди 2 години

Като са тествани какво е това листче, дето трябва да подпишем, че ЛИЧНО поемаме отговорност за страничните ефекти?

34

Били Спасителя

преди 2 години

Естествено, че са тествани и резултатите от тестовете показват 100% смъртност. Да не мислите, че някой ще тръгне да намалява населението с нетестван продукт? Все пак трябва да има предвидимост в този процес, няма да си играем на руска ролетка, я!

33

Анонимен

преди 2 години

Как да не са тествани. Тествани са на 20 000 шимпанзета и за 2г. няма ни едно живо от тях.

32

Анонимен

преди 2 години

Слушахме разни медици, РЗИ-ци, математици, сега и алхимици. Разбрах, че се забранява да бъдем скептици.

31

Дано не се разболееш

преди 2 години

До АсанАсанпреди 36 минутиТестваха ги на някои балъци Ше чакаме 2 години да видим резултата :)))Жив и здрав да видиш до тогава

30

Анонимен

преди 2 години

Много дълга реклама бе! Забравих докъде беше прекъснал филмът.