13

Анонимен

преди 2 години

гледах ги много са бързи излитат по подобие на искандер само че от влакови контенери.нека нека развива ракетостроенето че Ким ни е надеждата да удари глобалистката хазарска с.-..в.-..о..л-а.-.ч много злини натвориха на земята.

12

Анонимен

преди 2 години

гледах ги много са бързи излитат по подобие на искандер само че от влакови контенери.нека нека развива ракетостроенето че Ким ни е надеждата да удари глобалистката хазарска *** много злини натвориха на земята.

11

ххх

преди 2 години

Ким Чен Ун създай Ковид-22 и САЩ умират от страх !!!

10

Атанас Велмазов

преди 2 години

Чест и адмирации, МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН ! Ръководител, лидер, велик държавник и стратег ! Единствен не се надупи на западните те.рористи ! Да живее МАРШАЛА !!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 2 години

всичко е икономика и бизнес с оръжия, няма да има война -тези горе стресират робите си за да им работят в пълно подчинение, ако има дори няма да имаме време да я коментираме ,така все тая.Как мислите богаташите , бизнесмените за това ли по цял ден срещи, рискове, накрая за една война всичко да замине,глупости, това е игра за пред простолюдието.

8

Случаен минувач

преди 2 години

С други думи - третата световна война става все по-вероятна! Винаги може да се намери някой луд, който да реши да използва натрупаните планини от оръжие. :(

7

Ангел

преди 2 години

Да се въоръжават на макс. Унищожителните оръжия са най-добрата гаранция за мир!!!!

6

xaxsasб

преди 2 години

Разнообразието на хора в Азия е уникално и е наистина удоволствие да се чете за държавите, религиите и бита на тамошните народи. Жалко за множеството локални конфликти, но смъртта и живота вървят ръка за ръка. Определено ще го обиколя на стоп близките 10 години. Не знам защо, но понякога сънувам огромен пустинен пейзаж с гледка на юг и просто една сутрин се събудих и знаех, че е Оман. Християнство, Юдейство, Ислям, Зороастризъм, Тангризъм, Будизъм и кво ли още не на едно място. Великолепно!

5

Анонимен

преди 2 години

"...проблем в силно въоръжената Азия"===А за силно въоръжената Америка няма ли да кажете нещо? Или щом е Америка, всичко й е позволено. Нело, ясно е, че преписваш от други източници, ама поне си ползвай главата.

4

Играчката

преди 2 години

Без да чета безсмислени статии съм наясно, че "играчките на Ким" са достатъчно сериозни за да държат настрани агресорите. Държавата му си увеличи населението с 10 милиона за 20 години. Две Българии. Средната продължителност на живота там е със 7 години по висока в сравнение с европейска България (данни на СЗО). Страшен глад ги мъчи, а?

3

Анонимен

преди 2 години

"HMS Queen Elizabeth пътува ПРЕЗ Азия по време на първата си мисия.".... И как става това? Колелали са му сложили? А сега една True Story: HMS Queen Elizabeth пътува през Средиземно море по време на първата си мисия, както сие нормално за големите кериъри - в обкръжението на дузина бойни кораби - крайцери, разруштели, танкер и т.н. Появява се руски боен кораб и плува срещу групата. Разминава се на много близко разстояние от кериъра. А после руска подводнида изстрелва ракета демонстративно от ...

2

Факт

преди 2 години

Всъщност военните разходи на Китай доближават 1/3 от американските,обаче 80% от американските разходи отиват за заплати и поддръжка на многобройните бази по света,докато Китай харчи най-вече за нови оръжия,а бюджетът расте два пъти по-бързо от американския.След 10 години САЩ ще бъдат задминати във всяко едно отношение от Китай.

1

Анонимен

преди 2 години

Не са за съседите. За САЩ са. И за тях са проблем, САЩ пълнят гащите ако трябва да се противопостявят на силен и въоръжен противник, могат да воюват само с цивилни.