16

До 12

преди 2 години

За другото си прав, но не са ги избирали "2-3 милиона" а 33% от гласувалите, всички останали ги мразят.

15

античалгар

преди 2 години

Има Такава Напаст, но и тя ще оттече в канала ...

14

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев е АБПФК, в последствие со росоид и на Иван Костов лаборант... ...какво друго сте очаквали от него?

13

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Язък че Тошко е от Ямбол.А можеше сега да...прослави Дианополис,древният град на Диана(богинята на лова),като пръв...премиер на коалиционен кабинет,ако бе диалогичен и...дипломатичен и не му...липсваха първите 7(седем) години.

12

Време за промяна

преди 2 години

Гледах и интервюто с Филип Станев. Общото между него и Тошко е поразителното несъответствие между това, за което призовават и това, което вършат. Призовават за разум, смирение и спиране на личните нападки, а не проявяват нито разум, нито смирение, нито спират с личните нападки. Избирателите не им дадоха цялата власт, а само 65 депутати - половината от мнозинство за правителство. А те тръгнаха да правят правителство на малцинството. Нямаше как да се стане. И не личи да са си взели поука.

11

Анонимен

преди 2 години

ИТН - Има Такъв Нужник и главния Чалгар е дупката в него

10

Анонимен

преди 2 години

Докато в парламента се търсят врагове срещу които да се играе, вместо хора, които да подкрепят определени политики НИКОГА няма да прокопсаме. Искали да чегъртат, че то 12 години хората ги избираха, как ще смените 2-3 милиона. От къде ще ги вземете новите? Те като нямат опит в парламента ли ще го трупат? Държавата има нужда от управление а не от игри и това е за всички партии.

9

Анонимен

преди 2 години

Тошковците оправдаха подозренията че са проект на Мафията ГЕРБ-ДПС.

8

Анонимен

преди 2 години

Браво на Тошко, намери се един човек с топки да каже на глас, че Бойкикев не става за нищо, освен да проповядва политиката на Прокопиев и заврения зет

7

Тошко, Тошкоооо

преди 2 години

Фани се скрий у полумрака в ТиВи-ту ви и не ни занимавай повече с присъствието си.

6

Как са

преди 2 години

съществува ли тия без Христо Иванов да им е виновен до сега незная!! Едно е сигурно все повече след тези атаки срещу Иванов, леля Дончева и сие си личи Тошко ***, че ДПС са плътно до вас!! Отделен е въпроса вече дали крепостните селяни го виждат, зашото всъщност за тях всичко оства на заден план само да има да изкарат едни 500-600 лв на месец да избутат месеца!

5

ОФ

преди 2 години

... нефелниците се карат защо са ОФ. Почакайте още малко: след няма и два месеца комунистите на Радев и ДС ще почнат да ви чистят: точно както 44та комунистите направиха с тогавашното ОФ. И методите им ще са много "приятни". Така е, когато не се учиш от историята си осъден да я преживееш отново. Между другото, Тошко, вие свършихте работата, за която Москва ви създаде, тъй че в следващия парламент ще сте в ролята на Атака, а в по-следващия изобщо няма да ви има. Но българите ще ви запомним.

4

Анонимен

преди 2 години

ИТН излязоха баш фигурантите. Някакви си фигурки които се разходиха по политическата игрова дъска

3

Зозо

преди 2 години

ИТН оттече в канала.

2

отровна гад

преди 2 години

Слави и Тошко така и не разбраха ОЧЕВАДНОТО! Всичките номера им ги Върти не някой друг, а конкретно Румен Радев! А пък те, наивниците, го подкрепяли за втори президентски мандат!

1

Анонимен

преди 2 години

Хаха чалгарите ако не друго са добри в това да казват кой е виновен за нещо. Ей това е лидерство :)))))