56

Реалист

преди 2 години

Досега не съм чул или прочел дори и един път да са сгрешили ИТН...Вече няма да питам Господ къде сгреших,а само Слави и Тошко...те са безгрешни и ще ми отворят очите...

55

Анонимен

преди 2 години

Още от самото начало се знаеше че са проект на мафията ГЕРБ и ще задачата им е да обезверят за пореден път народа, след което да върнат на бял кон Банкянския крадлив илитерат и злобар.

54

ааа

преди 2 години

Какви врагове ги гони тези хора,ние на война ли сме?!?

53

Анонимен

преди 2 години

И ДПС и ГЕРБ като Тошко казват че Христо Иванов е виновен.

52

ИТН

преди 2 години

глезльовците на Радев - като не могат да си измислят правителство Радев чака 10 дена докато им даде мандат първия път, като си измислиха правителство на шнорхелите Радев им даде мандат и ги чака да си играят на *** ми дойди ми и да нарушават Конституцията като си министър председателя си прави самоотводи по лични причини. А сега им прави една по-удобна партия на Кирчо и Асанчо, за да вземе гласовете на Ицката - щот не слушка и иска порции.

51

User

преди 2 години

Има Такъв Компот и специално Тошко Измекярски копират тиквената практика за персонални нападки срещу опоненти!

50

Чалга-тайм

преди 2 години

чудя се КАК ТОЛКОВА МАЛКО ХОРА И ГЛАВНО ИЗБИРАТЕЛИ разбраха, че Слави чрез ИТН НЕ ИСКА ДА Е УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ

49

Анонимен

преди 2 години

ИТН - последният проект на Мафията ГЕРБ-ДПС.

48

Хаха

преди 2 години

Тошко афринкански съвсем пропадна. То повечето в НС говорят празни приказки, ама неговото е прекалено...

47

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори ИТН ще имат 25 - 28 депутати, а е възможно и да са по-малко. Ще са пета политическа сила и ще разберат, че коалиция не е *** дума. Например в Германия след 1949 г. никога не имало еднопартийно управление, винаги е имало коалиция, както е и сега. И това е защото германците след нацизма са разбрали, че власт на една партия не трябва да се дава. Ще го научим и ние!

46

Чалга-тайм

преди 2 години

без Тошко африкански в следващият парламент НЯМА ДА Е СЪЩИЯТ КУПОН, настояваме да е водач на поне 5 листи в страната

45

Айде на бас

преди 2 години

Че пак ще гласувам за ИТН

44

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 2 години

Тошковците щяха да чегъртът ГЕРБ,а се оказаха тяхно оръдие срещу Демократична Бългърия.Не може да обвиняваш когото и да е било след като поставяш ултиматум.ИТН показаха на всички,че нямат елементарното познание за политика,коалиции и компромиси.Тяхната цел вече се разкри-да се разруши политическият модел,който съществува в демократична Европа-управление на партии,което да носи ползи за гражданите.Тошко наистина не може да надскочи ръста си.Права е Дончева в нейните квалификации за ИТН.

43

то

преди 2 години

затова за руйното заредено вино

42

Време за промяна

преди 2 години

Взехте ли си поука? Ще участвате ли в коалиционно правителство след следващите избори? Ако пак искате цялата власт, след като избирателите са ви дали само примерно 65 депутати, резултатът ще е същият. Дължите отговори на избирателите, не прехвърляне на вината на други и лични нападки.

41

Анонимен

преди 2 години

Тоя алкохолик ако не е в следващото НС, ще е добре

40

Анонимен

преди 2 години

Ташко, не можеш да наречеш половината избиратели "враг", ясно ли ти е?!?! Затова дърпай въженцето и джа в гириза!!!

39

чегърт чегърт чегърт

преди 2 години

Избори 2 в 1. Гласуваме за Президент и изчегъртваме ИТН в същото време! Супер

38

Григор

преди 2 години

Абе Тошко да разбирам,че вие сте единствените,неповторимите, знаещи ,можещи как България да стане цветуща държава.Е видяхме,всички видяхме.Видяхме и Радев и всички радевци какви сте.Цъфти те от лъжи,омраза,интриги,надцаквания срещу 10-15 000 лв. заплата.Я сик-ти..р бе.

37

ЬЬЬ

преди 2 години

Поредната глупост,която измисли един плоскодънен чалгаджийски и опростачен мозък,под диктата на гл.чалгаджия трифунов.За разпада на парламента цялата вина трябва да се припише на итн,на тяхната алчност сами да крадат и да определят съдбините на България,но всички,или почти всички,видяхме докъде може да ни доведе простотията.За това: НАРОДЕ, БЪДИ УМЕН!!!