36

Анонимен

преди 2 години

За 8-и клас комплект използвани буквари струва 60 лвКакви буквари в 8 ми клас?

35

+++

преди 2 години

И към тези 6 кг. като сложиш несесери,платненки за физическо,минералната вода която е задължителна и още ненужни неща, сатава към 8-9кг.Лично съм замервала раницата на внука ми беше 8,200кг.Добре че милия си е хванал килограмите,иначе не го виждам как ще я влачи.

34

зверилниците

преди 2 години

До мъките започват - побоища с палки вместо показалки,родителски срещи бой у дома,преподаватели-партийци,дневен режим, оставане след часовете, безброй задачи по време на ваканциите, учителски тормоз и внедрени доносчици сред учениците.пари

33

мъките започват

преди 2 години

с комунистически преподаватели ще промиват мозъците на децата ни! Не им вярвайте!Всичко е само едно отбиване на номера.

32

Анонимен

преди 2 години

Я да вземе аФторката да се върне в 1. клас и да се позапознае с "букварите"...неграмотници.

31

р

преди 2 години

После цял живот болки в гърба и кръста. Толкова ли е трудно да имат шкафчета в училище и 2 комплекта учбници.

30

Stoyanov

преди 2 години

До Родител на първолаче Понеделник-Петък Домашните сигурно се ппишат сами докато учебниците и тетрадките са в шкафчетата.

29

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо ще заякнат хлапетата. На ЕС трябва яка работна ръка.

28

Анонимен

преди 2 години

Тая статия е направо копи-пейст и от миналата и от по миналата и от поне 10 години насам. Как пък не написахте нещо ново?! А взимате заплати за нещо, което сте написали преди години и само го копирате.И аз искам така!

27

Тухла 4етворка

преди 2 години

Освен букварите по рисуване и "технологии и предприемачество", задължително трябва да има и буквар по физическо, а може би самата 10кг чанта на 25-30 кг първолак е достатъчна.

26

Анонимен

преди 2 години

нека тренират от малки и без това ще са гастербайтери след 15-20 години ...

25

Щерю

преди 2 години

5-6 кг. учебници и пособия - не първолаци, а трудоваци...

24

Анонимен

преди 2 години

МАЙКИТЕ С УВРЕЖДАНИЯ ОТНОВО ВИЯТ НА УМРЯЛО

23

Анонимен

преди 2 години

О, открихте топлата вода! Преди 30 години, когато аз бях 1 клас, нямаше олекотени чанти, чанти с колелца и т. н., шкафчета, нито пък някой се занимаваше да ме води и връща. Носехме си всичко, пък на, не се свърши светът и си пораснахме здрави. Вярно, след училище се катерехме и тичахме, а не бяхме с таблети. Обаче едва ли сме били някакви тежко атлети. Е, щом ние се справихме, както и поколенията преди нас, защо сега да не могат?

22

ааа

преди 2 години

От днешните деца нищо не става, не си правете труда да разждате, в България се раждат само лоши хора

21

Анонимен

преди 2 години

До Пресмехулко - 95% от озкривяванията на гр.стълб са от носене на чанти първи до трети клас!

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 - ако ще носят кафе - за какво да мъкнат сега чанти, бре? ***

19

интересно

преди 2 години

от статията: "За 8-и клас комплект използвани БУКВАРИ струва 60 лв..." Същата дума е употребена още веднъж в следващото изречение, така че не е случайно допусната грешка. Какъв е смисълът на думата БУКВАР? Само в 1-ви клас има буквар, в следващите класове нагоре има УЧЕБНИЦИ. За кой ли път се чудя чужденци ли пишат статиите?

18

.

преди 2 години

Тежината на раницата не е проблем! Реалните проблеми са огромната степен на обездвижване и това, че за разлика от преди десетилетия, когато аз бях ученик учителите не учат децата на трайни навици за правилна стойка на седене за да не се получат изкривявания. На снимки съм виждал така зле седящи ученици, че съм се ужасявал!

17

Живко

преди 2 години

Призовавам всички честни и отговорни български учители, всички учители със здрав разум и широко сърце, ДА БОЙКОТИРАТ фашизоидните, противоконституционни и антимедицински мерки за тормоз на нашите деца! Не на маските в клас, не на ежеседмичното бъркане в синусите на здрави български деца, не на задължителната ваксинация, не на безумието мотивирано от икономически и политически интереси на световната мафия! Да на науката и знанието, да топлотата на детската усмивка! Честит първи учебен ден!