115

Ваксиниран

преди 2 години

Имай предвид, че това се случва при положение, че сме назад в процента на заразените спрямо броя население!

114

Ваксиниран

преди 2 години

Като раздели 20000 починали на 7000000 население получаваш 0.29% от населението са починали!

113

до ваксиниран

преди 2 години

Смъртността е функция на лечението.Високата смъртност у нас е причинена не толкова от яростта на вируса, колкото от нефелното лечение и ограничаването на достъпа до медицински грижи във връзка с налаганите мерки. Известна роля играе , разбира се и факта че немалък % от населението е възрастно и със съпътсващи заболявания, което ги превръща в уязвима група .

112

Ваксиниран

преди 2 години

Грешка, в България 0.29%.Пет пъти повече!

111

Ваксиниран

преди 2 години

Благодаря за информацията! Сметни починалите в България - 0.2% спрямо 0.06%!Къде е епидемията?

110

до потресения

преди 2 години

Докато смяташ по този начин, все ще си потресен.Досега в световен мащаб по официални данни от ковид 19 са се заразили 220 млн. души-по-малко от 3% от световната популация,Починалите са къмто 4,5млн души- около 0,06% от популацията.Отделно 80% от населението е генетично резистентно към всички коронавируси, в това число и към ковид 19.Пандемия има само според новините.Така че, споко и без паника. Страхът погубва първо разума.

109

Споко

преди 2 години

След 2-3 седмици купона ще е пълен!Днес са близо 10% положителните, скоро ще са 50%. Тогава сами ще си наложите мерки и ще си ги спазвате!Българина разбира, че има пожар, кога долните му *** започнат да горят!

108

така де

преди 2 години

2000 нови болни или положителни??? А..си...неграмотните...То и министъро ви го каза, че разликата между болен и положителен с ковид е като Нова Загора и Нова Зенландия, ама карай...Нали трябва да се плаши простолюдието....

107

Анонимен

преди 2 години

Щом имаме такивапоръчки - и по 5000 можем да отчетем. Само да изпълним заданието, че да си получим платата.

106

Антураж на Буци

преди 2 години

До ЛекарВече и за 3 лева разлика ли, започнахте да си продавате душата ...

105

Лекар

преди 2 години

Хора, пазете се, че не издържам повече Бачкам в болница. За умряла вакса плащам глоба 5 лева, а за умрял антиваксър плащам глоба 2 лева! И все пак обичам повече антиваксърчетата!

104

Възмутен

преди 2 години

Тука две нощи индиянците дънят масови кечеци без нито на МВР,нито на кмет, нито на РЗИ,нито на ХЕИ изобщо да им пука!Има ли вирус или наистина всичко е един фашизъм срещу работещия и плащаш данъци българин?

103

Анонимен

преди 2 години

До ДО 91 СЕКТА ***, набий големите букви отзад. Не можеш и да пишеш грамотно, комплексарче. Спри се поне, че хептен се излагаш

102

Сата НАТО

преди 2 години

защо ли във всички по развити държави вече са на близо 70 % ваксинирани, а в Ганюландия сме само с 16 % ------////------- Докато има такива к-*** като тебе, дето говорят за ганюландия и ме наричат с обидни думи, няма да се ваксинирам. Когато дойдеш и ми се извиниш и ме помолиш искрено с наведена глава, тогава може да размисля. Лично ти, обаче.

101

Зозо

преди 2 години

Очакваме следобяд да публикувате некролога по възраст. Да видим как 99% са над 80 годишни комунисти.

100

Анонимен

преди 2 години

Има 50% спад на починалите за един ден. С тая тенденция утре ще са нула. А вдругиден 50 ще възкръснат.

99

asd

преди 2 години

И служителите в АЕЦ ги ваксинираха задължително. Сигурно не са им ценни и могат да ги сменят с форумните всезнайковци във всеки момент ако се разболеят.

98

Какво стана

преди 2 години

С плана за действие при 4тата вълна? Защо не се изпълнява? Трябват ви гласове май за изборите които идват. Не харесвам ГЕРБ, но само те имаха адекватни реакции! Дано затворят всичко и дано е по-скоро!!! Вкъщи мога да си ям, мога и да си работя. Л

97

От Берлин

преди 2 години

До 117 Анонимен. Сега да те отворя на темата. Тъкмо вчера попаднах на интересно интервю! - Една военна лекарка( предполагам, сега ще е без работна), сподели, че по нейните изчисления от началото на,, ваксинацията" в армията, умрелите военнослужещи от препарата са повече от жертвите на ВиросО!!! Няма да коментирам повече.

96

Анонимен

преди 2 години

Интересно как така държавите с най-големите и силни армии в света задължително ваксинираха всичките си войници -те ли си *** и куку, Ганча булгарски ли - що ли?